سازمان هواشناسی اعلام کرد:

بارش ها تا دوشنبه ادامه دارد

سازمان هواشناسی اعلام کرد بارش برف و باران در مناطق مختلف کشور ادامه دارد و دوشنبه هفته آینده به تدریج از سمت شمال شرقی کشور خارج می شود.
کد خبر: ۴۵۶۴۰۰

بر اساس نقشه های پیش یابی، امروز - جمعه - در مناطق شمال غرب، برخی نقاط غرب ، دامنه های مرکزی زاگرس و جنوب غرب کشور بارش برف و باران ادامه خواهد داشت.

همچنین امروز - جمعه - برای سواحل دریای خزر و دامنه های البرز بارش پراکنده برف و باران پیش بینی می شود.

بر اساس این گزارش، از عصر امروز نیز، دامنه های بارش های پراکنده برخی نقاط شمال شرق و شرق کشور را نیز فرا خواهد گرفت.

همچنین از اوایل شب جمعه با نفوذ زبانه های پرفشار ضمن کاهش دما در نوار شمالی، تشدید بارش در سواحل دریای خزر پیش بینی می شود و دریا نیز مواج خواهد بود.

بر این اساس، روز شنبه هفته آینده به تدریج از میزان ابرناکی استان های غربی کاسته می شود اما همچنان در مناطق شمال غرب، سواحل شمالی، دامنه های البرز و شمال شرق کشور بارش برف و باران تداوم خواهد داشت.

این سامانه در روز یکشنبه نیز همچنان در نوار شمالی فعال بوده و و در نهایت روز دوشنبه هفته آینده به تدریج از سمت شمال شرق کشور خارج می شود.

همچنین خلیج فارس طی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده مواج خواهد بود.

بر اساس این گزارش، هوای پایتخت طی سه روز آینده، نیمه ابری در پاره ای نقاط ابری به همراه بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می شود.

کمینه و بیشینه دمای هوای تهران امروز - جمعه - به ترتیب 13 و چهار درجه سانتی گراد است و پیش بینی می شود کمینه و بیشینه دمای هوای پایتخت در روز یکشنبه هفته آینده به ترتیب به شش و منفی دو درجه سانتی گراد کاهش یابد.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها