حریم قلعه فلک‌الافلاک آزاد می‌شود

سال‌ها جدال بر سر موضوع تخلیه حریم قلعه فلک‌الافلاک از سوی برخی نهادها از جمله دانشگاه لرستان مطرح بود تا این‌که سرانجام این دانشگاه اقدام به تخلیه ساختمان‌های خود در حریم این قلعه کرد.
کد خبر: ۴۵۴۷۹۳

به گزارش مهر، رئیس دانشگاه لرستان در این باره گفت: کار تخلیه ساختمان‌های این دانشگاه در حریم قلعه فلک‌الافلاک از جمله دانشکده علوم پایه با انتقال برخی از تجهیزات این دانشگاه آغاز شده است.

حسن زمانیان از انتقال گروه‌های آموزشی دانشکده علوم پایه به مرور طی هفته‌های آینده خبر داد و افزود: در حال حاضر 90 درصد عملیات اجرایی دانشکده علوم پایه در محل سایت کمالوند این دانشگاه آماده است که به مرور این دانشکده تکمیل و تجهیز خواهد شد.

تا زمانی که دانشجویان از تعطیلات میان‌ترم برگردند بخش‌هایی از دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان تخلیه و به محل جدید منتقل خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها