دنیزلی هم عنوان کرد پولادی می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا به آنها کمک کند

پولادی: از این‌که پرسپولیسی شدم، خوشحالم

بالاخره مسوولان تیم مس کرمان رضایت خود را برای حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس اعلام کردند؛ البته به صورت قرضی و صرفا جهت حضور در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا.
کد خبر: ۴۵۴۵۶۲

پولادی در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر هم مورد توجه مسوولان باشگاه پرسپولیس قرار داشت اما در آن زمان انتقالش به این تیم امکان‌پذیر نشد. البته دلیل اصلی جدایی این بازیکن از مس کرمان، مخالفت بلاژوویچ و بازیکنان تیم کرمانی با ماندن او بود. خودش در این باره گفت: بحث‌هایی در مورد اختلاف من و بلاژویچ پیش آمده بود که دوست ندارم اکنون درباره‌شان صحبتی کنم. بلاژویچ هم با بازیکنان تیم جلسه‌ای در مورد ماندن یا رفتن من گذاشته بود که بازیکنان گفته بودند اگر من باشم، بازی نمی‌کنند. البته این مساله برایم اصلا مهم نیست؛ چراکه وقتی مربی تیم نمی‌خواسته از من استفاده کند، دیگر نظر بازیکنان اهمیتی ندارد.

پولادی با این حال از پیوستنش به پرسپولیس خوشحال است: «دوست داشتم نیم فصل دوم را در پرسپولیس بازی کنم، ولی قانون این اجازه را به من نمی‌دهد. با این حال از این که می‌توانم در لیگ قهرمانان آسیا با پرسپولیس شرکت کنم، خوشحالم.»

بازیکن قرضی پرسپولیس در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارد در فصل آینده لیگ برتر با پیراهن پرسپولیس بازی کند، گفت: فعلا که تمام فکر و ذهنم به این نیم فصلی است که با پیراهن پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا حاضر هستم و از اعتبار فوتبال ایران در سطح قاره دفاع کنم. پس از پایان فصل تصمیم خواهم گرفت که فصل بعد را در کجا سپری کنم.

پولادی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی ایران را هم دارد، تصریح کرد: حضورم در پرسپولیس و بازی در لیگ قهرمانان آسیا باعث می‌شود که بدنم آماده باشد و کادر فنی تیم ملی نیز بتواند بازی من را ببیند. امیدوارم در بازی تیم ملی برابر قطر در ترکیب تیم باشم تا بتوانم به کشورم خدمت کنم. دنیزلی درباره حضور مهرداد پولادی به صورت قرضی در پرسپولیس و بازی او در لیگ قهرمانان آسیا گفت: طی جلساتی که با مسوولان باشگاه داشته‌ام، به این نتیجه‌ رسیدیم که مهرداد پولادی می‌تواند در لیگ قهرمانان آسیا به ما کمک کند. فیلم‌ بازی‌های او را دیده‌ام و او را می‌شناسم، ضمن این‌که ما اکنون در حال بررسی بازیکنانی هستیم که قرار است در فصل آینده در پرسپولیس بمانند. از مسوولان هم می‌خواهم که از فرصت‌ها به نحو احسن استفاده کنند؛ چرا که عملکرد آنها به ما می‌گوید کدام‌یک را نگهداریم و کدام یک را بیرون کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها