جبهه متحد: افزایش اشتراک در مواضع و لیست‌ها نیاز مبرم امروز است

تاکید مجدد اصولگرایان بر وحدت انتخاباتی

جبهه متحد اصولگرایان دیروز اعلام کرد: باید بیش از گذشته با وحدت و همگرایی به پیش برویم و برای رسیدن به این هدف تمامی طیف‌های اصولگرا را به افزایش اشتراک در مواضع و لیست‌ها دعوت می‌کنیم.
کد خبر: ۴۵۲۸۰۶

روابط عمومی این جبهه در عین حال با اشاره به برخی خبرها درباره تصمیمات آن تصریح کرد: شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان در مورد میثاق‌نامه و نامزد مشترک با سایر فهرست‌ها هنوز تصمیمی اتخاد نکرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جبهه متحد، در این اطلاعیه آمده است: متاسفانه به‌رغم تاکید چندباره شورای مرکزی و ریاست ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان مبنی بر این‌ که در مورد نامزدهای نهایی، میثاق‌نامه و نامزد مشترک با سایر لیست‌ها هنوز هیچ تصمیمی اتخاذ نشده است، برخی رسانه‌ها با وارونه‌سازی مواضع و انتشار اخبار نادرست، مسائل غیرواقعی و مورد انتظار خویش را به جبهه متحد اصولگرایان نسبت می‌دهند. این اطلاعیه می‌افزاید: جبهه متحد اصولگرایان همچنان بر ارائه فهرست واحد در میان اصولگرایان تاکید کرده و بر این باور است که باید بیش از گذشته با وحدت و همگرایی به پیش برویم، لذا تمامی طیف‌های اصولگرا را به افزایش اشتراک در مواضع و لیست‌ها دعوت می‌کنیم.

اطلاعیه تصریح می‌کند: هرگونه تصمیم در مورد فهرست نامزدها و اعلام نحوه رقابت در انتخابات مجلس نهم با تصویب شورای مرکزی و از طریق اطلاعیه یا اعلام موضع رسمی سخنگو یا رئیس ستاد انتخابات و روابط عمومی جبهه متحد اصولگرایان به اطلاع مردم خواهد رسید.

نباید با تحلیل‌های غیرواقعی به رقابت دامن زد

در همین حال کمیته زنان جبهه متحد اصولگرایان در بیانیه‌ای تاکید کرد: وحدت، رمز پیروزی و راهبرد همیشگی نیروهای انقلاب از ابتدا تاکنون بوده است؛ لذا نباید با تحلیل‌های غیرواقعی و دور از واقعیت به رقابت و درگیری در میان جریان اصولگرا دامن‌زده شود.

به گزارش فارس، کمیته زنان جبهه متحد اصولگرایان در پایان گردهمایی بزرگ بانوان این جبهه با صدور بیانیه‌ای افزود: انتخابات از جمله مهم‌ترین اتفاقاتی است که سرنوشت کشور را رقم خواهد زد. حضور مردم در پای صندوق‌های رای را نشانگر اقتدار نظام و حساسیت مردم به سرنوشت خود دانسته‌اند. دقت و اهتمام رای‌دهندگان به افراد منتخب که زمام کشور را به دست خواهند گرفت، از جمله تکالیفی است که برعهده آنان است. در این جهت لازم است احزاب و گروه‌های فعال در صحنه انتخابات با ارائه اطلاعات صحیح و روشنگرانه درخصوص برنامه‌ها، شعارها و مواضع، نسبت به مسائل جاری کشور، به دور از تخطئه و تخریب غیرمنصفانه، زمینه انتخاباتی سالم، قانونمند و پرشور را فراهم آورند.

در ادامه این بیانیه آمده است: مراقبت و تلاش در حفظ روند وحدت موجود میان جریانات اصولگرا از اولویت‌های طیف‌های منتسب به این جریان بوده و هرگونه شبهه و تفرقه‌افکنی میان این گروه‌ها که باعث تفرقه و سردرگمی جامعه و افراد شود، ناپسند و مذموم و فرش قرمزی است که برای ورود جریان فتنه و انحراف پهن می‌شود.

فهرست مقدماتی جمعیت رهپویان اعلام شد

در همین حال، روز گذشته فهرست مقدماتی نامزدهای پیشنهادی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی به جبهه متحد اصولگرایان مشخص و اعلام شد. این فهرست اولیه نشان از آن دارد که مشترکات طیف‌های مختلف اصولگرا بسیار زیاد است و با وجود برخی اختلاف‌نظرهای موجود همان‌طور که در کلیات اشتراکات زیاد است در مورد افراد و لیست‌ها نیز زمینه‌های تحقق وحدت بین طیف‌های این جریان کاملا وجود دارد. برای مثال در فهرست اولیه رهپویان افرادی از طیف‌های دیگر و حتی جبهه پایداری نیز وجود دارند که این خود احتمال رسیدن اصولگرایان به یک لیست مشترک اصلی را افزایش می‌دهد.

آخرین گزارش‌های دریافتی حاکی است، شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، پس از بررسی اسامی شخصیت‌های اصولگرا که برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس نهم ثبت‌نام کرده‌اند درخصوص 46 نفر به جمع‌بندی رسیده است که در میان آنها علاوه بر کاندیداهای اختصاصی جمعیت رهپویان اسامی افرادی چون حبیبی از حزب موتلفه و آقا تهرانی از جبهه پایداری و افرادی از دیگر طیف‌های اصولگرا دیده می‌شود.

رقابت به تعدد لیست‌های انتخاباتی نیست

همچنین دیروز دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: رقابت انتخاباتی را به تعدد لیست انتخاباتی نمی‌دانیم، بلکه برای ایجاد فضای رقابت و شور و شوق انتخاباتی، آگاهی مردم از چشم‌انداز توسعه کشور لازم است.

حسین فدایی روز گذشته در نشستی خبری در پاسخ به سوالی درباره آرایش گروه‌های سیاسی در آستانه انتخابات افزود: تعداد زیادی از اصلاح‌طلبان که از فتنه‌گران اعلام برائت کرده‌اند و اصول و آرمان‌های انقلاب را نیز قبول دارند حضور خود را برای انتخابات نهمین دوره مجلس اعلام و ثبت‌نام کرده‌اند، اما با این وجود، ارتقای چشم‌انداز مردم از وضعیت کشور، ایجاد امید و نشاط در جامعه و آگاهی از اهمیت موضوع قانونگذاری در کشور است که به حضور بیشتر مردم در انتخابات و ایجاد فضای رقابتی منجر خواهد شد.

این فعال سیاسی با بیان این‌ که در مقطعی از تکامل انقلاب اسلامی قرار گرفته‌ایم که مردم خواهان احیای گفتمان انقلاب اسلامی با نگرش «اصولگرایانه و تحول‌خواه» شده‌اند، افزود: در نگرش جدید در عین پایبندی به اصول و آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی، نوگرایی و تحول‌خواهی در سیاستگذاری، برنامه‌ریزی سیاسی، اجرایی، مدیریت، قانونگذاری و نظارت که از مطالبات عموم است، پیگیری خواهد شد.

فدایی اظهار کرد: انقلاب اسلامی در یک هماورد با نظام سلطه قرار دارد و از این‌رو هرگونه سستی و اختلاف در جبهه انقلاب به نفع نظام سلطه و فتنه‌گران تمام خواهد شد و باید با تیزبینی نگذاریم این اتفاق رخ دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها