در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سیدمحمود محدث در گفتوگو با مهر درباره آخرین وضعیت فعالیتهای اکتشاف نفت و گاز طبیعی در سطح استان گلستان گفت: در حال حاضر حفاری یک حلقه چاه اکتشافی در منطقه کورند استان گلستان آغاز شده است.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه بلوک اکتشافی کورند بین دو منطقه مینودشت و گنبد کاووس قرار گرفته است، تصریح کرد: مطالعات اکتشافی انجام گرفته در این منطقه از وجود ذخایر گاز طبیعی حکایت دارد.
فعالیتهای اکتشافی در استان گلستان در حالی توسط شرکت ملی نفت ایران شتاب گرفته است که پیشتر رستم قاسمی، وزیر نفت دستوراتی به منظور آغاز فعالیت اکتشافی در این استان ساحلی کشور صادر کرده است.
همزمان با آغاز فعالیتهای اکتشاف نفت و گاز در استان گلستان، اخیرا ایران موفق به کشف یک میدان جدید گاز طبیعی با پتانسیل بیش از 50 تریلیون فوت مکعب در آبهای عمیق دریای خزر شده است.شرکت ملی نفت ایران برای کشف این ذخیره جدید هیدروکربوری تاکنون 7 حلقه چاه اکتشافی در آبهای عمیق دریای خزر حفاری کرده است که در نهایت هشتمین چاه اکتشافی در این حوزه دریایی به کشف یک میدان عظیم گازی ختم شده است.
محدث در خصوص وضعیت اکتشافات انجام گرفته در بلوک اکتشافی کوهدشت اظهار کرد: در این بلوک اکتشافی پیمانکار خارجی موفق به کشف میدان جدید نفتی بابا حبیب شد.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه توسعه میدان نفتی بابا حبیب برای پیمانکار خارجی فاقد توجیه اقتصادی لازم بود، بیان کرد: توسعه این میدان جدید نفتی برای شرکت ملی نفت ایران دارای توجیه اقتصادی است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: