در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ حمیدرضا گل صباحی با اعلام این خبر، افزود: چندی قبل پرونده ای از کلانتری 21 مهرشهر کرج با عنوان کلاهبرداری به اداره مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ارسال شد مبنی بر اینکه فردی به نام «هادی- الف» با شیوه های متقلبانه سند شاکی را برای آزادی یک زندانی به ضمانت گذاشته و از این طریق اقدام به کلاهبرداری کرده و متواری شده است.
وی افزود: با تحقیق از شاکی پرونده مشخص شد که وی به دلیل مشکلات مالی از طریق دوستانش با این فرد «هادی» آشنا شده و نامبرده با ادعای اینکه قادر به تهیه وام می باشد، از شاکی درخواست کرده ضمانت چک یک نفر زندانی را با دادن سند بر عهده بگیرد که به این ترتیب وی فریب وعده های متهم را خورده و سند خود را برای آزادی یک زندانی به ضمانت گذاشته و در قبال این موضوع مبلغ 10 میلیون تومان دریافت کرده است.
رییس پلیس آگاهی استان البرز تصریح کرد: در حالی که ارزش ریالی سند شاکی بالا بوده است، وی پس از مدتی برای آزادی سند مراجعه می کند اما «هادی» موضوع را انکار کرده و این درحالی است که زندانی نیز متواری می باشد.
وی اظهارداشت: در ادامه پیگیری ها، دستگیری متهم پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت و سرانجام با اقدامات ویژه پلیس، آدرس «هادی – الف» در کرج شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
سرهنگ گل صباحی اظهارداشت: متهم دستگیر شده در بازجویی ماموران به جرم خود اعتراف و مشخص شد از افراد دیگری نیز به این شیوه کلاهبرداری کرده است که بلافاصله دو نفر شاکی دیگر شناسایی و از متهم شکایت خود را مطرح کردند.
رییس پلیس آگاهی استان البرز افزود: یکی از مالباختگان در اظهاراتش به پلیس گفت: مبلغ 14 میلیون و 48 هزار تومان جهت ضمانت یک زندانی به متهم داده و قرار شد وی ملکی به ارزش 350 میلیون تومان بازداشت نماید، چند روزی زندانی آزاد شد ولی دوباره وی را دستگیر کردند که با بررسی موضوع متوجه شدم قیمت ملکی که بازداشت شده 8 میلیون تومان بیشتر ارزش نداشته است.
وی افزود: شاکی دیگر در شکایتش اظهارداشته پس از آشنا شدن با «هادی – الف» وی مدعی شده وام بلاعوض برای او تهیه نماید و ازسوی دیگر سند ملک را جهت اخذ وام به او داده ولی «هادی» با شیوه های متقلبانه در عوض دریافت چهار میلیون تومان ضمانت یک زندانی را نموده و اکنون زندانی متواری شده است.
رییس پلیس آگاهی استان البرز خاطرنشان کرد: متهم به تمامی کلاهبرداری های خود معترف و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.
سرهنگ گل صباحی به شهروندان هشدار داد: به اینگونه افراد که با وعده های پوچ و واهی به آنها قول فراهم کردن وام و یا وجه نقد را می دهند، اعتماد نکرده و با هوشیاری و توجه به هشدارهای پلیس اجازه سوء استفاده به افراد کلاهبردار را که قصد اخاذی از آنها را دارند، ندهند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: