در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
خیزش خاورمیانه محصول 9 دی است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: خیزش های خاورمیانه به خصوص قیام مردمی در کشورهای مصر، تونس، بحرین، یمن، قطر و عربستان محصول حمایت ملت ایران از نظام اسلامی در 9 دی 1388 هست.
سید محمدکریم عابدی در گفتوگو با خبرنگار جام جم آنلاین، 9 دی را حماسه ای بی نظیر در تاریخ جمهوری اسلامی ایران توصیف کرد.
وی افزود: یکی از هنرهای ملت ایران این است که در مواقع حساس و مورد نیاز حماسه های تاریخی می آفرینند و با نیت خالصانه خود گام های موثری در روند تثبیت نظام بر می دارند.
عابدی با بیان اینکه یکی از این حماسه های بی نظیر حضور حماسی مردم در 9 دی 1388 می باشد، گفت: ملت ایران در این روز همچون داروی معجزه آسایی فتنه این سال را به زباله دان تاریخ فرستاد.
نماینده فردوس و طبس با اشاره به تیزبینی مقام معظم رهبری در خلق حماسه 9 دی یادآور شد: مقام معظم رهبری به عنوان ولی فقیه زمان و آگاه به امور، همه مسائل را زیر نظر دارند و نقش مردم را در خلق این حماسه بسیار کلیدی و مهم عنوان داشتند.
عابدی با بیان اینکه 9 دی به تثبیت نظام و ایجاد وحدت و همدلی کمک زیادی کرد، گفت: در این روز جنگ نرم ابرقدرت ها علیه ملت و دولت ایران خنثی شد و عواملی که به صورت آگاهانه و یا ناآگاهانه در دام فتنه گران افتادند رسوا شدند.
وی با اشاره به پیام این حماسه برای دشمنان نظام، گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب معنوی بود و هیچ شباهتی با انقلاب موجود دنیا نداشت و مردم ایران در پی احیای راه انبیا و اولیا بودند.
9 دی پایان یک مرض در کشور بود
نماینده مشهد تاکید دارد که حماسه 9 دی پایان یک مرض در کشور بود که با تلاش مردم به نتیجه رسید.
جواد کریمی قدوسی با اشاره به حماسه 9 دی سال 1388 افزود: مقام معظم رهبری امسال در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت 9 دی جمله بسیار کلیدی فرمودند و تاکید کردند که حادثه فتنه 88 یک مرض بود و راه علاج آن هم جز با به میدان آمدن مردم امکان پذیر نبود.
وی اظهار داشت: در 9 دی مردم فتنه سال 88 و این مرض را علاج کردند، البته فرهنگ عاشورا هم به کمک آمد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با جام جم آنلاین تاکید کرد: این مرض نشانه آلوده شدن شماری از مقامات ایران در بستر 30 ساله انقلاب اسلامی و گرایش به قدرت و ثروت هایی است که خارج از دین اسلام آمده و به یک مرض تبدیل شده است.
کریمی قدوسی تاکید کرد: این مرض خانواده های قدرت و فامیل های ثروت را به وجود آورد.
وی با بیان اینکه دولت های «هاشمی رفسنجانی» و «سید محمد خاتمی» در راستای توسعه این مرض حرکت کردند، گفت: همچنین دولت احمدی نژاد نیز در سال های اخیر در راستای توسعه این استراتژی گام برداشت.
نماینده مشهد با اشاره به نقش مردم در جمع کردن فتنه سال 88 و خاتمه بخشیدن به این مرض، افزود: نقش مردم آنقدر مهم بود که مقام معظم رهبری به اهمیت آن اشاره داشتند و این نشان می دهد که ریشه های این مرض در جامعه پخش شده بود.
کریمی قدوسی با بیان اینکه در جنگ صفین در اوج پیروزی برخی افراد از داخل سپاه حضرت علی (ع) حکمیت را بر امام تحمیل کردند، گفت : در فتنه 88 اگر مردم نقش خود را به خوبی ایفا نمی کردند شاید جام زهر دیگری باید نوشیده می شد.
وی افزود: فتنه 88 نتیجه لقمه های حرامی بود که به شکم برخی سرازیر شده بود.
عضو فراکسیون اصولگرایان تاکید کرد که از فتنه 88 باید درس عبرت گرفت .
تبلور وحدت و همدلی در 9 دی
به اعتقاد عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس، در 9 دی 1388 همه ملت ایران جز عده ای انگشت شمار وابسته به بیگانگان و اجنبی، متحد و همدل شدند و این حماسه بزرگ را خلق کردند.
موسی الرضا ثروتی به خبرنگار جام جم آنلاین گفت : مردم ایران در طول 30 سال گذشته همواره در صحنه های مختلف از جمله پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و خنثی سازی تحریم های دشمنان حضور فعالی داشتند و هر وقت احساس کردند که حضور آنها لازم و ضروری است نقش خود را به خوبی ایفا کردند.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات متعدد در کشور اظهار داشت: بیش از 30 انتخابات در کشور برگزار شد که مردم در همه این انتخابات نقش فعالی داشتند و در انتخابات سال 1388 مردم با درایت و هوشیاری وارد شدند.
نماینده بجنورد با بیان اینکه فتنه سال 88 ابعاد گسترده ای داشت، گفت: مردم با حضور هوشیارانه و آگاهانه خود در 9 دی خط بطلانی بر همه توطئه ها کشیدند و حماسه بی نظیری را خلق کردند.
ثروتی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در خاتمه بخشیدن به این فتنه، تاکید کرد: زمانی که دشمن با همه امکانات خود بر نظام ایران فشار وارد می کرد و با استفاده از ایادی داخلی هجمه های سنگینی را علیه نظام ما اعمال می داشت مقام معظم رهبری با هوشیاری و درایت با دعوت مردم به حضور در صحنه این توطئه ها را کنترل کردند.
ثروتی گفت: 9 دی باعث تقویت نظام، از بین رفتن توطئه ها و حمایت از ولایت فقیه و مقام معظم رهبری شد و صحنه ماندگاری را در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به یادگار گذاشت.
ایران در 9 دی ید واحده شد
رییس مجمع نمایندگان روحانی مجلس تاکید کرد که در 9 دی سال 1388 ملت ایران ید واحده شد و توطئه های دشمنان را خنثی کرد.
محمدتقی رهبر گفت: خلق این حماسه پشتوانه ای برای نظام، افزایش اعتقاد مردم به ولایت فقیه، تقویت مردمسالاری دینی و اسلامیت نظام شد.
وی افزود: در این روز بر همگان ثابت شد که هر وقت مردم احساس کنند به مقدسات ما توهین می شود، وارد صحنه شده و دشمنان را ناامید می کنند.
نماینده اصفهان در مجلس با اشاره به بی حرمتی فتنه گران در عاشورای سال 88، گفت: وقتی مردم متوجه شدند که فتنه گران اصل دین را هدف گرفتند هماهنگ و همدل در تظاهرات 9 دی شرکت کرده و مشت محکمی بر دهان استکبار کوبیدند و فتنه گران را سنگ فرش خیابان ها و پایمال کردند.
رهبر خطاب به دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: آنها به خوبی می دانند تا زمانی که در ایران فرهنگ عاشورایی حاکم است هیچ غلطی نمی توانند بکنند و توطئه های آنها با شکست مواجه می شود.
وی تاکید کرد: نباید فرصت را برای دشمنان جهت ایجاد توطئه ها فراهم کرد.
یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: