پته دوزی کرمان؛ نیازمند توجه بیشتر

رییس کمیسیون گردشگری اتاق صنایع و معادن ایران هشدار داد: اگر حمایتی از صنایع دستی کرمان همچون پته دوزی صورت نگیرد، شاهد از بین رفتن این صنایع خواهیم بود.
کد خبر: ۴۴۷۸۶۶

محمدحسن کرمانی که شامگاه یکشنبه در گردهمایی فعالان حوزه گردشگری در بخش خصوصی سخن می گفت، بر لزوم افزایش حمایت های دولتی از بخش های مختلف صنعت گردشگری تاکید کرد و توضیح داد: منظور از افزایش حمایت های دولتی این نیست که دولت بر خلاف برنامه پنجم توسعه و اصل 44 قانون اساسی در امور بخش خصوصی دخالت کند اما بخش خصوصی در برخی امور نیازمند پشتیبانی دولت است.

وی در این زمینه مثال زد: ما هنوز در انتظار عملی شدن وعده دولت برای آزاد سازی نرخ حمل و نقل هوایی هستیم.

رییس کمیسیون گردشگری اتاق صنایع و معادن ایران تاکید کرد: ما درخواست سوبسید در صنعت گردشگری را از دولت نداریم بلکه دولت باید هزینه فایده کند و با ارائه محصولات و خدمات گردشگری ارزان، مردم را مشتاق سفر کند. 

با این حال کرمانی هشدار داد که در برخی بخش ها هم حوزه مسوولیت های دولت و بخش خصوصی باید از هم تفکیک شود.

وی گفت: برای مثال هتلداران هنوز نتوانسته اند در تعیین نرخ هتل ها مستقل عمل کنند و این امر ، توسط دولت صورت می گیرد.

مریم یوشی زاده – خبرنگار اعزامی جام جم به کرمان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها