آغاز خروج نظامیان فیلیپینی از عراق

جام جم آنلاین: یازده سرباز فیلیپینی مستقفر در عراق ، پایگاه خود را به منظور رفتن به کویت ترک کردند. به گزارش خبرگزاری فرانسه و به نقل از سخنگوی دولت این کشور
کد خبر: ۴۴۶۱۹
این انتقال به منظور جلوگیری از کشته شدن گروگان فیلیپینی صورت می گیرد.
پیشتر دلیا آلبرت وزیر امور خارجه فیلیپین از بازگرداندن سربازهای فیلیپینی که به عراق اعزام شده اند خبر داده بود.
سخنگوی دولت مانیل با اشاره به وعده وزیر خارجه کشورش گفت این اولین مرحله از بیرون کشیدن نظامیان فیلیپینی مستقر در عراق است و به زودی تعداد بیشتری از آنها از این کشور خارج خواهند شد.
این اقدام دولت مانیل با انتقاد شدید دولت آمریکا مواجه شده است.
آمریکا این اقدام را تسلیم شدن در برابر خواست گروگان گیران دانسته و گفته است فیلیپین با این اقدام گروگانگیران را در کار خود تشجیع می کند.
همچنین تایلند نیز اعلام کرد قصد دارد کلیه نیروهای نظامی خود را از عراق بیرون بکشد. نیروهای تایلندی به منظور اجرای مأموریت های بشردوستانه به عراق اعزام شده بودند.
گروگانگیران تهدید کرده اند در صورتیکه فیلیپین نیروهای نظامی خود را تا بیستم ژوئیه از عراق خارج نکند گروگان خود را سر خواهند برید.

مانیل نیروهای خود از عراق را فرا می خواند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها