سارقان مسلح بانک 2 ساعت بعد دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان میاندوآب در آذربایجان غربی از دستگیری سارقان مسلح بانک در کمتر از 2 ساعت در این شهرستان خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ حسین‌زاده در این باره گفت: درپی سرقت از شعبه بانکی در یکی از خیابان‌های اصلی این شهرستان، ماموران پلیس آگاهی تحقیق در این زمینه را آغاز کردند.
کد خبر: ۴۴۵۵۷۸

حسین‌زاده افزود: پس از تحقیقات پلیسی، کارآگاهان پلیس آگاهی در کمتر از 2 ساعت موفق شدند خودروی پراید سارقان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقامات قضایی آن را توقیف و یک نفر را دستگیر کنند.

سرهنگ حسین‌زاده تصریح کرد: متهم در تحقیقات پلیسی اعتراف کرد با همدستی 2 نفر با استفاده از یک قبضه سلاح کمری اقدام به سرقت از بانک کرده و پول‌ها را در یکی از باغ‌های اطراف شهرستان پنهان کرده‌اند.

وی با اعلام این‌که همدستان متهم نیز در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر شدند، تصریح کرد: در بازرسی از محل اختفای پول‌های سرقتی مبلغ 38 میلیون و پانصد هزار تومان پول، یک قبضه کلت کمری با یک تیغه خشاب و یک عدد پلاک خودروی جعلی کشف شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها