فیلیپین نیروهایش را از عراق خارج می کند

جام جم آنلاین: یک مقام دولت فیلیپین روز سه شنبه گفت: این کشور در پاسخ به تقاضای آدم ربایان بسرعت نیروهایش را از عراق خارج خواهد کرد.
کد خبر: ۴۴۴۶۴

دولت فیلیپین قبلا اعلام کرده بود نیروهایش را روز 20 اوت از عراق خارج می کند اما آدم ربایان عراقی که یک فیلیپینی را ربوده اند ، تهدید کردند اگر این کار تا 20 ژوییه (یک ماه زودتر) انجام نشود ، گروگان را خواهند کشت.
به گزارش آسوشیتدپرس ، رافائل سگوییس معاون وزارت خارجه فیلیپین امروز در تلویزیون الجزیره قطر گفت: فیلیپین بسرعت نیروهایش را از عراق خارج می کند.
وی در پاسخ به این که زمان دقیق خروج کی خواهد بود ، گفت: خروج نیروها براساس تعهدات دولت انجام خواهد شد.
به نظر می رسد وی مخصوصا در تلاش برای نجات جان گروگان کشورش این گونه مبهم سخن می گوید.
گروگانگیرها تا ساعت 3 بعدازظهر دوشنبه به دولت فیلیپین فرصت داده بودند اما تاکنون از سرنوشت «آنجلو دلا کروز» خبری در دست نیست.سگوییس باردیگر از آدم ربایان خواست کروز را آزاد کنند.

گروگان فیلیپینی آزاد نشده است
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها