پیشرفت 45 درصدی راه آهن همدان - سنندج

پیشرفت فیزیکی راه آهن همدان - سنندج به 45 درصد رسید.با راه اندازی این خط تهران از طریق راه‌آهن به همدان و سنندج وصل می‌شود.
کد خبر: ۴۴۴۴۸۸

 به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل راه و ترابری استان کردستان با بیان اینکه طول کل طرح راه آهن تهران ـ همدان ـ سنندج 530 کیلومتر است، افزود: از قطعه همدان ـ سنندج به طول 151 کیلومتر، 90 کیلومتر آن در حوزه استان کردستان قرار دارد که در قطعات مختلف تعریف شده است.

قادری افزود: قطعه یک این طرح به ‌طول 65 کیلومتر از ایستگاه بهار همدان تا وینسار، قطعه دوم به‌طول 56 کیلومتر حد فاصل روستای وینسار تا طهماسب‌قلی دهگلان و قطعه سوم به‌ طول 30 کیلومتر حدفاصل طهماسب‌قلی تا کارخانه کاشی کسری است.

 مدیرکل راه و ترابری کردستان با بیان اینکه عملیات اجرایی قطعه دوم از شهریور امسال شروع شده و پنج درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: عملیات اجرایی قطعات اول و سوم نیز درسال 84 با اجرای زیرسازی آغاز شده که قطعه اول 68 درصد و قطعه سوم 80 درصد پیشرفت دارد. در حال حاضر میانگین پیشرفت فیزیکی قطعات یک، دو و سه این طرح حدود 45 درصد است.

قادری، خاکبرداری، خاکریزی، احداث آبنیه فنی و پل‌‌های مسیر را از جمله عملیات‌های اجرایی برای این طرح عنوان کرد و گفت: از سال 84 تا پایان سال 89 بالغ بر 72 میلیارد تومان از اعتبارات ملی برای این طرح هزینه شده است.

وی افزود: درسال‌جاری اعتباری بالغ بر 49 میلیارد تومان برای اجرای این طرح مصوب شده که 11 میلیارد تومان از این میزان سهم قطعه همدان ـ سنندج است. خط راه‌آهن سنندج ـ همدان ـ تهران با 64 میلیارد تومان اعتبار در حال انجام است .

 مدیرکل راه و ترابری استان کردستان در ادامه از افزایش 40 کیلومتر به بزرگراه‌های موجود در این استان تا پایان امسال خبر داد، و افزود: در حال حاضر در استان 65 کیلومتر بزرگراه داریم که بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال‌جاری 40 کیلومتر دیگر به آن اضافه می‌شود. عملیات ساخت بزرگراه‌های سنندج ـ همدان، میاندوآب ـ سنندج ـ کرمانشاه و بیجار - سنندج هم اکنون در دست اجراست .

وی در پایان اظهار داشت: انتظار می‌رود که با اختصاص بودجه مناسب مشکلی برای اتمام این طرح‌ها در مدت زمان مشخص شده نداشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها