هفته پانزدهم لیگ برتر

آبادان برنده جدال نفتی‌ها

تیم فوتبال نفت آبادان موفق شد در خارج از خانه هم‌نام تهرانی‌اش را شکست دهد.
کد خبر: ۴۴۳۸۸۷

به گزارش جام‌جم آنلاین، در ادامه هفته پانزدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال نفت تهران در خانه خود در ورزشگاه دستگردی این شهر میزبان هم‌نام آبادانی خود بود که این دیدار با نتیجه سه بر یک به سود آبادانی‌ها به پایان رسید.

مرتضوی که بعد از استعفای پیروانی هدایت نفت آبادان را به دست گرفته بود با کسب این پیروزی 20 امتیازی شد و به رده هشتم صعود کرد.

شاگردان حسین فرکی هم با تحمل این شکست 27 امتیازی ماندند.

شکست صبا در خانه

در دیگر دیدار این هفته و در ورزشگاه یادگار امام شهر قم تیم صبا میزبان داماش گیلان بود که در پایان یک بر صفر  نتیجه را به حریف واگذار کرد .

تک گل این بازی را محمد غلامی در دقیقه 80 بازی به ثمر رساند.

 صبا با این باخت 27 امتیازی در رده چهارم جدول ماند ، داماش هم 22 امتیازی شد و جای پرسپولیس را در رده ششم جدول گرفت .

ذوب آهن به رده نهم رفت

دیدار تیم‌های ذوب‌‌آهن و فجرسپاسی هم  با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

در این بازی محمد قاضی در دقیقه 76 برای ذوب آهن گلزنی کرد و محمد جواد نظری در دقیقه 93 گل تساوی فجر سپاسی شیراز را وارد دروازه ذوب آهن کرد. ذوب آهن اصفهان با این تساوی20 امتیازی و در رده نهم جدول قرار گرفت ، فجر سپاسی شیراز هم با 12متیاز در رده هفدهم جدول باقی ماند.

باز هم تساوی شاگردان دایی

در ورزشگاه تختی اهواز هم  تیم فوتبال فولاد خوزستان مقابل میهمان خود تیم راه آهن شهرری به تساوی دست یافت.

 تیم راه آهن شهرری با کسب این نتیجه به یازدهمین تساوی خود درمسابقات فوتبال باشگاههای برتر کشور دست یافت. تیم فولاد خوزستان با کسب این نتیجه هفده امتیازی شد و در مکان دوازدهم و تیم راه آهن شهرری نیز با چهارده امتیاز در مکان شانزدهم جدول رده بندی قرار گرفت .

تساوی شاهین بوشهر وسپاهان

 دیدار دو تیم شاهین بوشهر و سپاهان در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.

 یانوش در دقیقه ۴۱ برای سپاهان گلزنی کرد و مرتضی عزیز محمدی در دقیقه ۶۸ گل شاهین را به ثمر رساند.
 
  با این تساوی سپاهان ۲۶ امتیازی و شاهین بوشهر ۱۹  امتیازی شدند.

سومین پیروزی مس سرچشمه

 تیم قعر جدولی مس سرچشمه سومین پیروزی خود را مقابل مس کرمان رقم زد.

دو تیم کرمانی که در ورزشگاه شهید باهنر این شهر به مصاف هم رفتند در نهایت با برتری دو بر صفر به سود مس سرچشمه به پایان رسید.

مس سرچشمه با این پیروزی سومین پیروزی خود را در این فصل رقم زد.

در این بازی علی خانکی و امیرحسین محمدی در دقایق 15 و 53 برای مس سرچشمه گل زنی کردند.

مس کرمان و مس سرچشمه هم اکنون با 15 و 11 امتیاز در رده چهاردهم و هجدهم جدول رده بندی قرار دارند که با اعلام نتایج دیدارهای دیگر امروز امکان جابجایی آن وجود دارد.

هفته پانزدهم رقابت‌های لیگ برتر امروز (شنبه) با برگزاری هفت دیدار به پایان رسید که طی آن تیم‌های استقلال تهران، داماش گیلان، نفت آبادان و مس سرچشمه بر حریفان خود پیروز شدند و سایر دیدارها به تساوی انجامید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها