تخم‌مرغ برای بیماران قلبی مضر نیست

رئیس ششمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق گفت: براساس پژوهش‌های جدید در دنیا، مصرف تخم‌مرغ حتی برای بیماران قلبی هم مضر نیست. به گزارش «جام‌جم»، دکتر محمدجواد زیبایی‌نژاد در نشست خبری ششمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق که بهمن امسال برگزار می‌شود، افزود: تغذیه از عوامل مهم در بروز بیمارهای قلبی محسوب می‌شود که در این میان مصرف نمک، قند و چربی‌ها باید کنترل شده و درست مصرف شود.وی به ضرورت مصرف میوه و سبزیجات در وعده‌های روزانه اشاره و اظهار کرد: خانواده‌ها باید نسبت به مصرف روزانه 5 بار میوه و سبزی توجه ویژه کنند چرا که بدن قادر به ساخت ویتامین‌های A و C که در این محصولات وجود دارد، نیست.
کد خبر: ۴۳۸۵۰۶

به گفته زیبایی‌نژاد مقدار زیادی نمک از طریق نان، تنقلات شور و ترشی‌ها وارد بدن ما می‌شود، این در حالی است که نباید بیش از 4 تا 5 گرم نمک در روز مصرف شود، اما متاسفانه از طریق نان حدود 6 گرم نمک وارد بدن ما می‌شود.رئیس ششمین کنگره خاورمیانه‌ای قلب و عروق، عوامل خطر برای بروز بیماری‌های قلبی و عروقی را تغذیه نامناسب، چربی خون، قند خون، مصرف دخانیات، چاقی و نداشتن تحرک اعلام کرد و گفت: براساس نتایج یک کار پژوهشی روی 7000 نفر از شهروندان شیرازی، نیمی از جمعیت زنان ما اضافه‌وزن دارند یا چاق هستند که این مساله می‌تواند آنها را در معرض ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی قرار دهد.وی افزود: دیابت از عوامل خطر برای بروز بیماری‌های قلبی و عروقی محسوب می‌شود که در حال حاضر بیش از 30 درصد از جمعیت کشور یا مبتلا به دیابت هستند یا در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها