بودجه جشنواره تئاتر کودک هنوز نرسیده است

در حالی که هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از 5 روز دیگر در همدان برگزار می‌شود، هنوز بودجه آن پرداخت نشده است. به گزارش مهر، این روزها در عرصه هنرهای نمایشی، بدعتی تازه شکل گرفته است که طی آن دبیران جشنواره‌های مختلف تئاتری در کمترین زمان باقیمانده به برگزاری جشنواره، معرفی و همچنین بودجه آنها نیز در دقیقه 90 پرداخت می‌شود.
کد خبر: ۴۳۸۳۵۶

هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان نیز از جمله رویدادهایی است که از این امر مستثنا نیست. این جشنواره که از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای تئاتر ایران یاد می‌شود، با مشکلات و معضلات فراوانی رو‌به‌رو بوده و هست که در دوره اخیر این مشکلات بیشتر از گذشته شده که پیش‌بینی می‌شود در روند برگزاری آن تأثیرگذار باشد.

جشنواره هجدهم تئاتر کودک تنها 3ماه مانده به زمان برگزاری دبیر خود را شناخت. این در حالی است که مدت زمان 3 ماهه برای برنامه‌ریزی و فعالیت‌های هدفمند جهت برگزاری هر چه بهتر جشنواره‌ای بین‌المللی، مناسب و کافی نیست.نکته دیگر این که 5 روز مانده به برگزاری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، بودجه آن هنوز پرداخت نشده است. این بی‌برنامگی و تاخیر در تامین بودجه، بی شک در برگزاری این رویداد تئاتری خلل ایجاد خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها