جام جم آنلاین:با تلف شدن بیش از 4500 مرغ در ویتنام , بار دیگر سایه هولناک بیماری آنفولانزای مرغی بر این کشور حاکم شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه هنوز علائمی
کد خبر: ۴۳۷۴۲
از سرایت این بیماری مخوف به انسان دیده نشده است. سه ماه پیش در اثر شایع شدن این بیماری که ناقل آن ویروس است در میان مرغ ها و سرایت آن به انسان 16 ویتنامی جان خود را از دست دادند.
ویروس آنفولانزای مرغی همچنین ده ها هزار قطعه مرغ و جوجه را در سایر کشورهای جنوب اسیا و اسیای جنوب شرقی از بین برد و باعث مرگ چند ده انسان شد.
به گفته کارشناسان , آنفولانزای مرغی از طریق تماس این پرنده با بدن انسان قابل انتقال است و در صورتیکه گوشت آن کاملا9 پخته نشود و مورد مصرف انسان قرار گیرد نیز می تواند برای وی خطرناک باشد.
بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه این 4500 قطعه مرغ در سه مزرعه متفاوت ویتنام شناسایی شدند و پس از انجام آزمایش و مثبت بودن جواب آن همه مرغ ها معدوم شدند تا از سرایت این بیماری به سایر مزارع و مرغداری ها جلوگیری شود.
با اینحال در گزارش خبرگزاری فرانسه آمده است که ویروس یافت شده در این پرندگان از نوع H5 است که برای انسان خطری ندارد. نوع ویروس آنفولانزای مرغی قبلی که در این مناطق شایع شده بود H5N1 بود که برای اسنان بسیار مرگبار است.