یک انبار جدید نفت با ظرفیت 166 میلیون لیتر بهره برداری می شود

ذخایر استراتژیک سوخت ایران افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان این‌که با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها برخی کشورهای همسایه اقدام به واردات سوخت از ایران کرده‌اند، گفت: با ساخت مخازن جدید ظرفیت ذخیره‌سازی سوخت استراتژیک به 80 روز افزایش می‌یابد. به گزارش مهر، جلیل سالاری ضمن بیان این مطلب افزود: بر این اساس در حال حاضر ساخت یک انبار جدید نفت در شیراز با ظرفیت 166 میلیون لیتر فرآورده‌های مختلف نفتی در حال انجام بوده که باید این پروژه در حداقل زمان ممکن در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد.
کد خبر: ۴۳۵۷۱۱

سالاری از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به عنوان ویترین صنعت نفت ایران یاد کرد و افزود: سال گذشته با اجرای طرح‌های ضربتی، ضمن شکسته شدن تحریم، تعادل در تراز تولید و مصرف بنزین ایجاد شد. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به راه‌اندازی فاز سوم طرح توسعه پالایشگاه نفت آبادان و فاز دوم طرح توسعه پالایشگاه نفت امام خمینی شازند، بیان کرد: با بهره‌برداری از این دو طرح پالایشگاهی، در مجموع روزانه حدود 5 میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین سوپر کشور افزوده شده است. این مقام مسوول با اشاره به تامین 60 درصد تجهیزات صنایع پالایشگاهی توسط سازندگان داخلی تاکید کرد: به دلیل اعمال تحریم‌ها، کشور در بخش ساخت و توسعه تجهیزات پالایشگاهی به خودکفایی نسبی دست یافته است. وی با اشاره به آغاز شمارش معکوس برای راه‌اندازی رسمی فاز دوم طرح توسعه پالایشگاه نفت شازند بیان کرد: با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها و رشد منفی مصرف مجموع فرآورده‌های نفتی ایران در جمع کشورهای صادرکننده سوخت مایع قرار گرفته است.

سالاری با تاکید بر این‌که اگر قانون هدفمندی یارانه‌ها اجرا نمی‌شد، متوسط مصرف روزانه بنزین ایران به بیش از 85 میلیون لیتر در روز افزایش پیدا می‌کرد، گفت: بر این اساس باید برای تامین بنزین مورد نیاز داخلی هر دو سال یک پالایشگاه جدید 150 هزار بشکه‌ای نفت خام در کشور ساخته می‌شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها