روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با تکذیب خبر "ممنوعیت انتقال وجه اینترنتی از اول آبان ماه"، اعلام کرد این موضوع از اساس کذب و ناشی از برداشت نادرست منبع انتشار دهنده آن بوده است.
کد خبر: ۴۳۵۰۶۷

  به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی بانک مرکزی، انتقال وجوه از این روش با همان شرایط گذشته انجام می شود و شرایط انتقال کارت به کارت اینترنتی کمافی السابق سی میلیون ریال در شبانه روز برای هر کارت است.

" بخشنامه بانک مرکزی به منظور یکپارچه سازی خدمات انتقال 'سحاب' ( کارت به کارت) اینترنتی در سبد خدمات بانکداری اینترنتی و افزایش ضریب امنیت خدمات این بانکداری صادر شده است تا ضمن ایجاد پوشش کامل خدمات بانکی از طریق اینترنت، زمینه سوء استفاده احتمالی از طریق ایجاد صفحات اینترنتی متفرقه توسط اشخاص غیر را از میان بر دارد."

 بر اساس این گزارش، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد با ارتقای ابزارهای امنیتی موجود ، بخش بزرگتری از خدمات بانکی را در فضای مجازی برای مشتریان بانک ها فراهم سازد که صدور بخشنامه به عنوان اولین گام در این جهت تلقی می شود.

 " بنابراین مجدداً تاکید می شود، خدمات انتقال کارت به کارت اینترنتی نه تنها با محدودیت روبرو نشده بلکه به عنوان خدمت استاندارد و اجباری باید در سبد خدمات بانکداری اینترنتی بانک ها قرار گیرد.

بدیهی است خدمات انتقال کارت به کارت در خودپردازها و شعب بانکها نیز کماکان با همان شرایط قبلی انجام می گیرد و هیچ تغییری در این خدمات به وجود نیامده است. 

تکذیبیه روابط عمومی بانک مرکزی اشاره به خبر زیر دارد. انتشار این خبر واکنش های زیادی را در جامعه به دنبال داشت:

 به دستور بانک مرکزی از ابتدای آبان‌ماه ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و ارائه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" نیز مسدود می‌شود. 
  
اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با صدور نامه‌ای با شماره ۱۶۲۹۷۳/۹۰ طی تاریخ ۱۴/۰۷/۱۳۹۰ خطاب به بانک‌های دولتی و خصوصی اعلام کرد: " پیرو بخشنامه شماره ن پ/م/۱۹۵۸ مورخ ۲۱/۱۰/۱۳۸۷ در خصوص تراکنش‌های مجاز کارتی ضمن اصلاح مفاد بخشنامه مزبور به استحضار می‌رساند با عنایت به ریسک عملیاتی قابل توجه مشاهده شده در ارایه خدمات انتقال وجه از طریق اینترنت با توجه به فضای کمتر کنترل شده دسترسی و لزوم حفظ منافع سپرده گذاران در مقابل دسترسی‌های غیر مجاز:

۱. از تاریخ ۱/۸/۱۳۹۰ ارایه خدمات انتقال وجه اینترنتی کارت به کارت "سحاب" از طریق درگاه‌های پرداخت اینترنتی ممنوع بوده و این خدمات صرفاً به عنوان بخشی از خدمات اینترنت بانک و پس از احراز هویت مناسب مشتری در تارنمای ورودی خدمات اینترنت بانک قابل ارایه است.

۲. ارایه خدمات مانده گیری اینترنتی در مرکز "شتاب" مسدود می‌شود.

در این نامه که به امضاء ناصر حکیمی و فرشید مسجدی رسیده قید شده است که ضمناً این بانک بر انجام مفاد این بخشنامه نظارت دقیقی به عمل آورده و از ارایه خدمات توسط بانک‌هایی که ضوابط فوق را رعایت ننمایند، اکیداً ممانعت به عمل خواهد آورد.

بدیهی است از تاریخ اجرای این بخشنامه مسئولیت تمامی مخاطراتی که از ناحیه عدم رعایت مفاد آن متوجه مشتریان آن بانک گردد، بر عهده آن بانک خواهد بود.

یک کارشناس بانکی در توضیح این بخشنامه بانک مرکزی به فارس گفت: بانک‌هایی که انجام تمامی خدمات انتقال وجه اینترنتی از جمله کارت به کارت را از طریق دستگاه رمز یاب انجام می‌دهند بخشنامه فوق در آن بانک‌ها موضوعیت ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها