شهردار دوبلین : بوش به دنیا دروغ گفت

جام جم آنلاین : دهها هزار نفر در شهر دوبلین علیه سفر امروز جورج بوش رئیس جمهوری امریکا به این شهر اعتراض کردند.
کد خبر: ۴۳۴۶۳

به گزارش اسوشیتدپرس ، بیش از ده هزار نفر در پایتخت ایرلند پلاکاردها و شعارهایی داشتند که در آنها بوش را به عنوان فردی جنگ طلب محکوم کرده و خواهان بستن فرودگاه شانون ایرلند به روی ارتش امریکا شدند.
حدود 4 هزار پلیس و 2 هزار ارتشی بیش از یک سوم کل نیروهای امنیتی جمهوری ایرلند مامور محافظت از بوش شده بودند.
در یک پلاکارد نوشته شده بود: مردم خوب امریکا ، برای اخراج این بوش از کاخ سفید رای بدهید.
آندرو مونتاگ شهردار دویلین خطاب به مردم گفت : این رئیس جمهوری درباره دلایل حمله به عراق به جهان دروغ گفت . ما اگر چیزی نگوییم سکوت ما را نشانه رضایت تلقی خواهند کرد.
بوش برای شرکت در اجلاس ناتو در استانبول - ترکیه - به اروپا آمده است.
امنیت این اجلاس را که دوشنبه و سه شنبه با شرکت رهبران 26 کشور عضو ناتو تشکیل می شود 23 هزار سرباز و مامور امنیتی در ترکیه به عهده دارند.

شهردار لندن: بوش فاسدترین رییس جمهور آمریکا است
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها