تقی رضایی در گفتگو با مهر درباره تاخیر افتتاح پروژه های مسکن مهر در استان تهران، اظهار داشت: پروژه های مسکن مهر در استان تهران به دلیل کمبود زمین با تاخیر آغاز شد اما با شتاب زیادی ساخت و ساز ادامه یافت.
وی با بیان اینکه برای ساخت 248 هزار واحد در استان تهران برنامه ریزی شده است، افزود: از این تعداد، پی سازی 193 هزار واحد تمام شده است و حدود 130 هزار واحد هم در مرحله اسکلت بندی هستند و 71 هزار واحد هم وارد مرحله نازک کاری شده اند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان تهران درباره زمان افتتاح پروژه های مسکن مهر در استان تهران که قرار بود در شهریور ماه انجام شود، گفت: 20 هزار واحد مسکن مهر تا پایان آبان ماه در شهرهای جدید، شهرهای زیر 25 هزار نفر و بالای 25 هزار نفر در استان تهران به افتتاح می رسند.
رضایی با بیان اینکه تعداد بالای پروژه ها یکی از عوامل تاثیر گذار در تاخیر افتتاح پروژه های مسکن مهر در استان تهران بوده است، گفت: وزارت راه و شهرسازی با رایزنی با دیگر وزارتخانه ها برای تامین زیر ساخت های مسکن مهر برنامه ریزی کرده است که تا پایان آبان ماه تعداد زیادی از واحدهای مسکن مهر استان افتتاح می شوند.
وی از افتتاح 30 هزار واحد مسکن مهر در استان تهران تاپایان سال خبر داد و افزود: درحال حاضر پروژه آماده افتتاح داریم که حتی 15 خانوار هم در آن ساکن شده اند اما به دلیل نبود زیر ساخت ها فعلا افتتاح نمی شوند؛ البته وزارت نفت قول داده که تا هفته آینده گازرسانی به این واحدها را به اتمام برساند.
مدیرکل مسکن و شهرسازی استان تهران با اشاره به اینکه پروژه ای بدون زیرساخت افتتاح نمی شود، بیان کرد: دستگاه های خدمات رسان هم با حمایت وزارتخانه های خود و وزارت راه و شهرسازی هم قول داده اند که زیرساخت ها را تا زمان افتتاح پروژه ها تکمیل کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم