در ایالت پنجاب رخ داد

35 کشته در واژگونی اتوبوس پاکستانی

پلیس پاکستان اعلام کرد : براثر واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس در بزرگراه اصلی ایالت پنجاب دستکم 30 دانش آموز ، 4 معلم و راننده اتوبوس کشته شدند.
کد خبر: ۴۳۰۹۴۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از واحد مرکزی خبر، در این حادثه که روز دوشنبه روی داد 70 دانش آموز نیز مجروح شدند که حال دستکم 30 تن از آنها وخیم گزارش شده است. براساس گزارش‌ها این اتوبوس بیش از ظرفیت سرنشین داشته است.

اتوبوس هنگام واژگون شدن 105 سرنشین داشت. دانش آموزان به همراه معلمان خود راهی گردش علمی بودند که این حادثه روی داد. مقامات پلیس در ایالت پنجاب علت این حادثه را سرعت بیش از حد وکار نکردن سیستم ترمز اتوبوس اعلام کرده اند.

مقامات پلیس افزودند: اتوبوس مجاز به سوار کردن 70 سرنشین بود در حالی که 105 مسافر داشته است . یکی از دانش آموزان درباره علت حادثه گفت: راننده اتوبوس با سرعت حرکت می کرد ، یکی از معلمان از وی خواست از سرعت خود بکاهد اما وقتی راننده خواست از سرعت بکاهد ترمز کار نکرد، راننده که سراسیمه شده بود از ما خواست دست به دعا برداریم که ناگهان اتوبوس واژگون شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها