لبنان؛ اولین حریف جدی تیم ملی بسکتبال

تیم ملی بسکتبال ایران دیروز با نتیجه 121 بر 36 مالزی را در ووهان چین در هم کوبید تا از امروز شاهد بازی با حریفان سرسخت‌تری باشیم. در ادامه مرحله دوم از بیست و ششمین دوره بسکتبال ملت‌های آسیا، امروز ایران با لبنان بازی می‌کند. هر چند تیم لبنان روز گذشته با نتیجه 60 بر 58 مقابل چین تایپه شکست خورد، اما در ترکیب این تیم چند بازیکن مطرح از جمله یک آمریکایی که با قیمت 250 هزار دلار تابعیت لبنان را پذیرفته است بازی می‌کند.
کد خبر: ۴۳۰۲۳۲

به همین خاطر ماتیچ از شاگردانش خواست بعد از پیروزی بر مالزی در سالن مسابقات بمانند و یک نیمه از بازی لبنان را تماشا کنند.

تیم ملی بسکتبال کشورمان ساعت 10 صبح امروز به وقت تهران با لبنان بازی می‌کند و فردا نیز در یکی از حساس ترین بازی‌هایش به مصاف تیم مدعی کره‌جنوبی می‌رود.

در بازی دیروز با مالزی حامد آفاق با کسب 20 امتیاز به همراه حامد حدادی که او هم 20 امتیاز برای ایران گرفت، پرامتیازترین بازیکنان بودند.

محمد رضاپور / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها