توقف شاخص بورس در مرز27 هزار واحد

در معاملات روز یکشنبه بورس تهران، شاخص کل بورس بر خلاف روز گذشته که طی آن بی سابقه ترین رکورد بورس شکسته شد، تغییری نکرد و دماسنج بازار در مرز 27 هزار واحد ایستاد.
کد خبر: ۴۲۷۶۶۶

به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس که روز گذشته در جدید ترین و بی سابقه ترین رکورد خود موفق به فتح قله 27 هزار واحدی شد، در معاملات امروز از سرعت یک هفته‌ای خود کاست و تنها با یک و نیم واحد افزایش در مرز 27 هزار واحد جا خوش کرد و در عدد 27 هزار و 99 واحد ایستاد.

در بازار امروز گروه فلزی و خودرویی با رشد مواجه شدند و ملی مس بر خلاف منفی شدن سایر نمادهای فلزی با 45 واحد، مخابرات 12 واحد، سایپا 7 واحد، سرمایه گذاری ملی و پتروشیمی فن آوران 4 واحد، گروه بهمن 3 واحد و صدرا با 2 واحد بیشترین تاثیر را شاخص بورس گذاشتند اما کاهش قیمت شرکت‌هایی چون بانک پاسارگاد، سرمایه گذاری غدیر، بانک پارسیان، فولاد مبارکه و شرکت‌های بانکی چون بانک صادرات، بانک اقتصاد نوین و بانک تجارت مانع از رشد بیشتر شاخص در روز یکشنبه شد.

در بازار کم تحرک امروز حجم معاملات سهام نیز نسبت به روز شنبه کاهش یافت و 281 میلیون سهم به ارزش770 هزار و 185 میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت. ارزش بازار سرمایه نیز در همان 129 هزار میلیارد تومان باقی ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها