سرعت باد 43 کیلومتر در ساعت

وزش باد شدید لرستان را به هم ریخت

در حالی این روزها 11 استان کشور شاهد وقوع بارش ها بودند که سهم استان لرستان به عنوان یکی از مناطق پرباران کشور از پاییز زودرس در برخی استان ها تنها وزش شدید باد و گرد و خاک بود.
کد خبر: ۴۲۵۳۵۷

به گزارش مهر، مردم اکثر شهرستان های استان لرستان دیشب شب ناآرامی را پشت سر گذاشتند به طوریکه وزش باد شدید موجب خسارات جزئی در برخی واحدهای مسکونی در مرکز استان شد.

قطعی برق، ریشه کن شدن درختان و شکستن شاخ و برگ درختان از دیگر تبعات باد شدید در خرم آباد و دیگر شهرستانهای استان بود.

مدیر کل هواشناسی استان لرستان با یادآوری اینکه اکثر شهرستانهای استان شاهد وزش شدید باد در 24 ساعت گذشته بوده اند، اظهار داشت: بیشترین سرعت وزش باد در خرم آباد در شب گذشته بالغ بر 43 کیلومتر بر ساعت بوده است.

نورالدین سپهوند افزود: همچنین سرعت وزش باد در شهرستان های ازنا و الیگودرز نیز تا 43 کیلومتر در ساعت رسید.همچنین شهرستان کوهدشت شاهد وزش بادی با سرعت نزدیک به 47 کیلومتر در ساعت بود و دورود نیز باد شدید با سرعت 36 کیلومتر در ساعت را شب گذشته تجربه کرد.

وی سرعت باد در شهرستان الشتر، نورآباد و بروجرد را 29 کیلومتر در ساعت عنوان کرد و یادآور شد: بیشترین سرعت باد در استان مربوط به شهر ایمان آباد از توابع شهرستان ازنا با 54 کیلومتر بر ساعت بوده است.

سپهوند با یادآوری اینکه استان لرستان در طول 24 ساعت گذشته هیچگونه بارندگی نداشته است، بیان داشت: وزش باد شدید در استان لرستان تا ظهر امروز ادامه خواهد داشت که به تدریج از شدت آن کاسته می شود.

قطعی برق و شکسته شدن درختان

رئیس ستاد حوادث غیر مترقبه استان لرستان نیز اظهار داشت: خسارت وزش شدید باد در مرکز استان و دیگر شهرستانهای استان در حد قطعی برق و شکسته شدن درختان بوده است.

رضا آریایی با تاکید بر اینکه بررسی ها از میزان خسارات در شهرستان های مختلف استان ادامه دارد، یادآور شد: در مرکز استان نیز به دلیل شدت وزش باد شاهد قطعی های مقطعی برق در برخی محلات شهر بودیم که با حضور ماموران شرکت برق مشکل ایجاد شده رفع شد.

سقوط درخت بر روی خودروی سواری پژو

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری خرم آباد نیز به حوادث ناشی از وزش باد شدید در مرکز استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه ما طی 24 ساعت گذشته شاهد کمترین خسارات ناشی از وزش باد بودیم.

کیومرث طولابی به چند مورد حوادث جزئی در این زمینه اشاره کرد و گفت: در یکی از این حوادث قطع یک اصله درخت چنار در میدان شهدای شهر خرم آباد و سقوط درخت بر روی یک ماشین سواری پژو خساراتی به جای گذاشت که با حضور ماموران آتش نشانی این مشکل رفع شد.

وی علت قطع درخت یاد شده را شدت وزش باد در مرکز استان دانست و بیان داشت: در زمینه قطع شدن کابل های برق نیز با کمترین مشکل در 24 ساعت گذشته مواجه بودیم.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری خرم آباد همچنین به وقوع یک فقره آتش سوزی در یکی از منازل مسکونی شهر خرم آباد اشاره کرد و گفت: در این حادثه که شب گذشته رخ داد به علت واقع شدن طبقه تحت حریق در ارتفاع و وزش باد شدید کار خاموش کردن آتش با مشکلاتی همراه بود که در نهایت با حضور اکیپ های آتش نشانی آتش سوزی این منزل مسکونی نیز مهار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها