شیرین

گذشت برادرزاده‌ها از قصاص عمو

یکی از اتفاقات شیرینی که به مناسبت ماه مبارک رمضان رقم خورد اعلام گذشت از قصاص یک محکوم به مرگ است که از 7 سال قبل در زندان به سر می‌برد. این مرد در جریان یک درگیری با برادرش او را با ضربه چاقو به قتل رساند و بعد از محاکمه با درخواست اولیای دم به قصاص محکوم شد، اما در روزهای نخست ماه رمضان امسال پسر و دختر مقتول که اکنون به سن قانونی رسیده‌اند به دادسرای جنایی تهران رفتند و اعلام کردند عمویشان را می‌بخشند.
کد خبر: ۴۲۳۳۴۹

مرد متهم به قتل درباره حادثه‌ای که به مرگ برادرش انجامید، می‌گوید: 4 هزار تومان به برادرم بدهکار بودم. روز حادثه در ساختمانی در حال نظافت بودم که برادرم به آنجا آمد و داد و فریاد راه انداخت. برای این که درگیری پیش نیاید از مدیر ساختمان خواستم با برادرم صحبت و او را از آنجا دور کند، ولی این کار فایده‌ای نداشت و خودم به خیابان رفتم. در این هنگام برادرم با یک چوبدستی به من حمله کرد. من هم در یک لحظه با چاقو او را زدم.

البته قبل از آن خیلی سعی کردم برادرم را آرام کنم ولی او آنقدر عصبانی بود که به حرفم توجهی نداشت. من هم به خاطر دفاع از خودم یک ضربه به او زدم که چاقو به شکمش خورد. از کشتن برادرم پشیمانم و به هیچ وجه قصد کشتن او را نداشتم.

این مرد اکنون با این بخشش بزرگ بار دیگر به زندگی بازگشته است.

او بعد از محاکمه مجدد و گذراندن محکومیتش به خاطر جنبه عمومی جرم آزاد می‌شود و این فرصت را خواهد داشت تا اشتباه‌های گذشته خودش را جبران کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها