سوءقصد ناکام به جان وزیر کشور عربستان

شبکه الجزیره از تلاش نافرجام برای ترور وزیر کشور عربستان در شهر جده خبر داد. به گزارش ایسنا، فرد مسلح ناشناسی که با قصد ترور «نایف بن عبدالعزیز»، وزیر کشور عربستان خود را تا نزدیکی کاخ این شاهزاده عربستانی در استان جده، واقع در غرب عربستان رسانده بود، در پی تیراندازی نیروهای امنیتی مستقر در منطقه، کشته شد و به این ترتیب تلاش برای ترور وزیر کشور عربستان ناکام ماند.
کد خبر: ۴۲۱۰۱۴

سخنگوی اطلاع‌رسانی پلیس استان جده نیز گفت: ساعت یک نیمه شب شنبه به وقت عربستان فردی در حالی که سلاح در دست داشت، به یک مرکز ایست بازرسی در خیابان «عبدالرحمن المالکی» در نزدیکی کاخ نایف تیراندازی کرد.

این سخنگو افزود: نیروهای امنیتی کاخ وزیر کشور توانستند به فرد مسلح تیراندازی کرده و وی را بکشند. براساس بیانیه خبرگزاری عربستان، هیچ یک از نیروهای امنیتی در این تبادل آتش زخمی نشده‌اند. از سوی دیگر، یک منبع دولتی به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که علاوه بر کشته شدن فرد مهاجم، یک نفر دیگر نیز دستگیر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها