نگرانی پانتا از کاهش بودجه پنتاگون

لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا از کاهش بودجه دفاعی کشور در راستای کاهش هزینه های دولت ابراز نگرانی کرده و آن را عامل تهدید کننده امنیت ملی آمریکا خوانده است.
کد خبر: ۴۲۰۵۱۲

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کنگره آمریکا اوایل هفته گذشته با کاخ سفید در مورد سقف بدهی ها به توافق رسید مشروط بر آن که دولت نیز هزینه های جاری خود را کاهش دهد.

بر اساس این توافق قرار است 350 میلیارد دلار از بودجه وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، طی 10 سال آینده کاسته شود. اما کاهش های بیشتری در ماه نوامبر در انتظار این وزارتخانه است که کمیسیون ویژه 12 نفری کنگره باید درباره مرحله دوم توافق اخیر برای کاهش بیشتر هزینه ها، تصمیم گیری می کند.

نگرانی لئون پانتا، وزیر دفاع آمریکا بیشتر از آن جهت است که توافق میان رهبران کنگره با کاخ سفید راه را برای کاهش 500 میلیارد دلاری از هزینه های دفاعی کشور در 10 سال آینده باز گذاشته است.

اگر این کمیسیون نتواند کاهش های مورد نظر در زمینه های دیگر را انجام دهد، وزارت دفاع آمریکا باید بار کاهش هزینه ها تحمل کند.

وزیردفاع آمریکا می گوید: پیامد اتخاذ چنین تصمیمی خطرناک خواهد بود و به عقیده من کاهش هزینه های دفاعی به امنیت ما ، سربازان ما و خانواده هایشان و به توانایی های نظامی آمریکا در دفاع از کشور خسارت وارد خواهد کرد.

پانتا زنگ خطر را برای نمایندگان هر دو حزب دمکرات و جمهوریخواه به صدا در آورده تا توجه بیشتر خود را به کاهش هزینه ها در اموری دیگری از جمله بیمه های درمانی سالمندان و تامین اجتماعی که دمکرات ها با کاهش آنها مخالف هستند و مالیات ثروتمندان و شرکت های عظیم نفت و گاز که جمهوریخواهان به افزایش آن تن در نمی دهند، معطوف کنند.

وزیر دفاع آمریکا معتقد است که انتخاب نباید میان مسئولیت های مالی و امنیت ملی کشور باشد. جمعی از نمایندگان آمریکایی از جمله دانکن هانتر، نماینده جمهوریخواه ایالت کالیفرنیا با لئون پانتا هم عقیده اند.

دانکن هانتر می گوید: نمی توان اجازه داد تا افزایش سقف بدهی های کشور، خواسته های خود را بر سیاست های دفاعی ایالات متحده در 10 سال آینده، دیکته کند. هانتر می افزاید درک این نکته مهم است که پیش از اتخاذ هر تصمیمی درباره کاهش بودجه دفاعی کشور که امنیت ما را به خطر می اندازد، عمیق تر فکر کنیم.

دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در یک کنفرانس خبری وزارت دفاع گفت: کاهش توان ارتش با کاهش های پی در پی هزینه ها نزدیک به دوبرابر آنچه در مرحله اول پیشنهاد شده، نه تنها ما را در ماموریت های جاری، بلکه در ماموریت های آینده دچار مخاطره خواهد کرد.

دریاسالار مولن تاکید کرد که همه فرماندهان نظامی با نظر وزیر دفاع موافق هستند و در این راستا در حال بررسی برنامۀ کاهش هزینه ها هستند، به نحوی که ضمن حمایت از امنیت ملی، ارتش آمریکا را به عنوان قوی ترین ارتش جهان حفظ و اعضای نیروهای های مسلح و خانواده های آنان را مورد حمایت قرار دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها