صدور حکم قضایی برای 5 مدیر صنایع آلاینده کارون

مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: برای مدیران دولتی 5 صنعت آلاینده استان که به قطع ورود فاضلاب این صنایع به رودخانه کارون اهتمام نداشتند، حکم قضایی صادر شده است.
کد خبر: ۴۱۸۰۴۷

تورج همتی در گفت‌وگو با مهر افزود: این حکم برای مدیران صنایع دیگر استان نیز که به اخطارهای زیست محیطی توجه نکنند، اجرا می‌شود و اگر صنایع دیگر نیز به اخطارهای ما توجه نکنند تحت پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت که در این صورت احتمال صدور حکم حبس این مدیران نیز وجود دارد.

وی با اشاره به تشکیل ستاد جرایم خاص در دادگستری استان خوزستان به منظور پیگیری پاکسازی رودخانه کارون از فاضلاب گفت: از آنجا که هیات وزیران اختیارات خود را در این زمینه به استان تفویض کرده تصمیم‌های این ستاد حکم قانون را دارد و شورای حفاظت کیفی کارون به ریاست استاندار و دبیری مدیرکل محیط زیست خوزستان این امر را پیگیری می‌کند.تمام بیمارستان‌های استان نیز ملزم به تهیه طرح تصفیه فاضلاب هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها