این کارگردان سینما تاکید کرد انتشار این کتاب به معنای داخل شدن او به حوزه ادبیات نیست

رونمایی «آتش» کیارستمی در شعر پارسی

مراسم رونمایی از کتاب «آتش» که در برگیرنده بخشی از غزلیات شمس به روایت عباس کیارستمی است، با حضور چهره‌های فرهنگی برگزار ‌شد. در حالی که 2 تجربه ادبی پیشین کیارستمی در ارتباط با آثار شاعران ایرانی با انتقاد برخی از چهره‌های ادبی و دانشگاهی روبه‌رو شده بود، در این مراسم، بهاءالدین خرمشاهی، نویسنده و منتقد ادبی در سخنانی گفت: این توانایی یک هنرمند است که از چیزهای کهن، حرف‌های نو در بیاورد که کیارستمی این کار را انجام داده است.
کد خبر: ۴۱۷۷۱۶

محمود دولت‌آبادی، دیگر سخنران این مراسم بود که بعد از بیان چند نکته انتقادی درباره کتاب آتش، افزود: من به کیارستمی گفتم که او فردی شجاع است و اکنون اضافه می‌کنم که او جسور هم هست، چرا که به حوزه‌ای بس دشوار پا گذاشته است.

در ادامه این مراسم عباس کیارستمی با ابراز خوشحالی از این که جسارت‌هایش در ادبیات مورد بخشش اهالی و صاحب‌نظران این عرصه قرار گرفته است، تاکید کرد: من می‌توانم در امر فیلمسازی و عکاسی به عنوان یک حرفه‌ای پذیرفتنی باشم و برای همین می‌گویم که هیچ‌کدام از آثار من در ارتباط با شاعران ایرانی، به قصد دخول در حوزه‌ادبیات نبوده است.

کیارستمی در پایان با توضیح شیوه کارش در تقطیع و کم کردن از غزلیات مولانا گفت: همین‌جا تاکید می‌کنم با کوتاه کردن نمی‌توانیم از اشعار کلاسیک، کاری نو بیافرینیم. درواقع این پیشنهادی تازه است برای کسانی که زیاد شعر نمی‌خوانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها