در شهرری رخ داد

آتش‌سوزی در انبار بزرگ لوازم خودرو

یک انبار بزرگ لوازم خودرو درمنطقه شهر ری درساعات اولیه بامداد امروز (جمعه) آتش گرفت اما با تلاش آتش نشانان از گسترش آن جلوگیری شد.
کد خبر: ۴۱۶۹۷۷

به گزارش پایگاه خبری 125، این آتش سوزی گسترده توسط اهالی منطقه در ساعت 03:44 دقیقه بامداد امروز(جمعه) به سامانه 125 اطلاع رسانی شد که بلافاصله آتش نشانان 4 ایستگاه کامل آتش نشانی تهران شامل ایستگاه‌های 9، 47، 50 و 21، یکی پس از دیگری به محل حادثه در شهرری جاده قدیم قم، محله قوچ حصار اعزام شدند.

علی اکبر بقالان مدیر منطقه دوعملیات سازمان آتش نشانی تهران که برای هماهنگی بیشتر آتش نشانان در محل آتش سوزی حضور پیدا کرده بود، دراین خصوص گفت: شعله‌های این آتش سوزی از فاصله دور کاملا دیده می‌شد وهر لحظه نیز بروسعت آن افزوده می‌شد.

وی افزود:محل آتش سوزی انباری به وسعت 1000 مترمربع بود که 400 مترمربع آن مسقف بوده ومقادیر زیادی انواع لوازم خودروی سواری درآن نگهداری می‌شد.

بقالان درادامه اظهارداشت: آتش سوزی ازقسمت انبار مسقف شروع شد و به سرعت گسترش پیدا کرد به گونه‌ای که هرلحظه بیم آن می‌رفت به حیاط و محوطه بازاین انبارکه آن هم مملو از کالا و لوازم خودرو بود و هم چنین خانه‌های اطراف سرایت کند که خوشبختانه با تلاش بسیار زیاد آتش نشانان از گسترش آتش جلوگیری شد.

مدیر منطقه 2 آتش نشانی تصریح کرد: شدت آتش سوزی به حدی بود که سقف انبار به طور کامل فروریخت که آتش نشانان برای خاموش کردن آتش مجبور شدند سقف انبار را بشکافند تا به کانون آتش سوزی دسترسی پیدا کنند.

بقالان در باره جزئیات عملیات آتش نشانان گفت:آتش نشانان سرانجام با استفاده از تجهیزات فردی دریک عملیات حساس ودقیق و نیزکشیدن ده‌ها رشته لوله آب رسانی توانستند در مدت زمان کوتاهی این آتش سوزی را مهار و کاملا خاموش کنند.

وی درمورد میزان خسارت وارده و نیز علت بروز این آتش سوزی اظهار کرد: خوشبختانه دراین حادثه به هیچ کس آسیب جانی نرسید ولی خسارات زیادی ببارآمد که هم اکنون کارشناسان واحد پیشگیری سازمان آتش نشانی درحال بررسی میزان دقیق خسارات وارده و نیز علل بروز این حادثه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها