تیم ملی فوتبال ؛ تمرین بدون لژیونرها

نخستین جلسه تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان ساعت 30/17 امروز در کمپ تیمهای ملی آغاز می شود. طبق برنامه قرار است ملی پوشان راس ساعت 16 در کمپ حاضر باشند. هماهنگی های اولیه ، توزیع لباس بین ملی پوشان
کد خبر: ۴۱۵۵۹
و مهیا شدن آنها برای شرکت در اتاق کنفرانس ، حدود یک ساعت زمان می برد و 30 دقیقه برای صحبتهای برانکو در نظر گرفته شده است تا سرمربی تیم ملی در این زمان با بازیکنان خود درباره راهی که 70 روز باید در آن گام بردارند، صحبت کند. ملی پوشان فوتبال ایران 2بازی با تیمهای لیگ برتر ، یک بازی در چارچوب دیدارهای مقدماتی جام جهانی ، 4 بازی در چارچوب مسابقه های فوتبال غرب آسیا ، 2 بازی دوستانه در اردوی 10 روزه آلمان و بازیهای جام ملتهای آسیا را پیش رو دارند و باید خود را برای طی مسیر در چنین راهی آماده کنند. از جمع 26 بازیکنی که به اردو فراخوانده شده اند ، تنها لژیونرهای دعوت شده (کریمی ، نیکبخت ، رضایی ، مجیدی ، زندی و مهدوی کیا) در تمرین امروز غایب هستند و مطابق هماهنگی به عمل آمده ، بازیکنان حاضر در لیگ برتر امروز به کمپ خواهند رفت . حسین فرکی ، مربی تیم ملی فوتبال کشورمان اطلاعات بیشتری از اردوی تیم ملی و بازیکنان این تیم در اختیارمان قرار داد.
برای بازی با اردن ، چند نفر خط می خورند؛
کسی خط نمی خورد.ما همه بازیکنان را تا زمان بازی با اردن در اردو نگه می داریم.
ولی برای بازی با اردن باید اسم 18 نفر را به کنفدراسیون بدهید.
برای بازی موقتا 8 نفر استراحت می کنند و بعد از 2 روز استراحت همراه بقیه بازیکنان به اردو می آیند.
برای بازیهای غرب آسیا هم با همین مشکل روبه رو هستید.در آن بازیها هم به چند نفر استراحت می دهید؛
شاید.
و برای اردوی آلمان؛
اگر برانکو نظر مساعدی داشته باشد و فدراسیون هم مشکلی نداشته باشد ، همه را به اردوی آلمان می بریم.
از 6 لژیونری که دعوت کردید ، چند نفر در تمرین امروز حاضر می شوند؛
هیچ کدام.
چرا؛
کریمی ، نیکبخت و مجیدی مسابقه دارند ، طبق قوانین بوندس لیگا مهدوی کیا باید چند روزی پس از پایان بوندس لیگا همراه تیم خود باشد. رضایی همراه تیم خود برای صعود به لیگ سری A تلاش می کند که اگر کار تیم او به روز آخر کشیده شود ، بازی با اردن را از دست خواهد داد.
چرا؛
اگر مسینا زود جواز صعود بگیرد ، او قبل از بازی با اردن به تهران می آید ؛ اما اگر سرنوشت تیم او به روز آخر کشیده شود ، باید تا 23 خرداد در ایتالیا بماند که در این صورت او برای بازیهای غرب آسیا به تهران خواهد رسید.
زندی چطور؛ او چرا نیامد؛
زندی می آید مشکل او کسب تکلیف از فیفاست. چند روز پیش او فتوکپی گذرنامه پدرش را برای فیفا فرستاد تا مشخص شود پدرش ایرانی است . فکر می کنم اگر اتفاق خاصی نیفتد ، او ظرف چند روز آینده وارد تهران می شود. البته یکشنبه برانکو با او تماس خواهد گرفت و زمان دقیق ورود او را مشخص خواهد کرد. (گفتگوی تلفنی برانکو با زندی دیشب انجام شده ، ولی از نتیجه آن اطلاعی نداریم).
تا پایان هفته چند لژیونر به تمرین اضافه می شوند؛
جدای از رحمان که شرایط خاص خودش را دارد ، بقیه لژیونرها به مرور وارد تهران می شوند و فکر می کنم در روزهای ابتدایی هفته آینده ، اردوی ما کامل شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها