مشترکان خوش‌حساب گاز تشویق می شوند

مدیرعامل شرکت ملی گاز از اعلام رسمی و نهایی طرح تشویق مشترکان خوش حساب در آینده نزدیک خبر داد. به گزارش واحد مرکزی خبر، جواد اوجی با بیان این که تشویق مشترکان خانگی و تجاری خوش حساب نیازمند دریافت مجوز از مراجع قانونی است، افزود: شرکت ملی گاز ایران برای تحقق این مهم، گزینه‌های مختلفی را تدوین و به ستاد هدفمندی یارانه‌ها ارائه کرده است.
کد خبر: ۴۱۵۴۰۱

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان این‌که قبوض گاز مشترکان یکماهه صادر می‌شود، گفت: قبض گاز 75 درصد مشترکان در تیرماه 31 تا 36 روزه خواهد بود، اما در مرداد به 30 روز کاهش خواهد یافت. اوجی گــفت: بیش از 90 درصد مشترکان قبوض گاز خود را پرداخت کرده و قبض گاز 85 درصد مشترکان این بخش سبز بوده که به معنای مصرف پایین‌تر از الگوست.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از کاهش مالیات بر ارزش افزوده جایگاه‌های سی‌ان‌جی از 104 ریال به 16 ریال بــه ازای هر مترمکعب خبر داد و گفت: این مصوبه دیروز از طریق ستاد هدفمند کردن یارانه‌ها ابلاغ شد.وی ادامه داد: در گذشته شرکت ملی گاز ایران هر مترمکعب گاز را به قیمت 260 تومان می‌فروخت و مالیات برارزش افزوده براساس این قیمت تعیین و 104 ریال از جایگاه داران مالیات گرفته می‌شد، اما در حال حاضر مالیات برارزش افزوده براساس کارمزد گرفته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها