عبدالحسین بیات در گفتگو با مهر درباره احتمال الحاق صنعت پتروشیمی به وزارت صنعت، معدن و تجارت با اظهار بی اطلاعی از این تغییرات جدید ساختاری، گفت: پس از تصویب قانون جدید نفت و گاز در مجلس شورای اسلامی و تائید نهایی شورای نگهبان، قرار شده است وزارت نفت در قالب 4 شرکت نفت، گاز، پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و صنایع پتروشیمی به فعالیتهای خود ادامه دهد.
مدیر عامل شرکت ملی صنعت پتروشیمی با تاکید بر اینکه براساس آخرین اظهار نظر رسمی، شورای نگهبان فعالیت وزارت نفت در قالب این 4 شرکت مادرتخصصی را تائید کرده است، تصریح کرد: حتی در سطح کلان مدیریت وزارت نفت هم با این تغییرات ساختاری مخالفت شده است و از الحاق پتروشیمی به وزارت بازرگانی و صنایع اطلاعی ندارد.
معاون وزیر نفت در پایان با اعلام اینکه با توجه به اینکه صنعت پتروشیمی یکی از صنایع پاییندستی صنایع نفت و گاز کشور به شمار میرود، خاطرنشان کرد: جداسازی این صنعت از صنایع نفت و گاز به هیچ وجه به صلاح نظام اقتصادی کشور نیست و در بلندمدت منجر به مشکلات و چالشهایی در این صنعت اشتغال آفرین خواهد شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد