
به گزارش ایسنا، دکتر شجاعی استانهای مجاور دریا را دارای بالاترین آمار غرق شدگی دانست و گفت: استان مازندران با 21 مورد غرق شدگی بالاترین آمار در بین استانهای کشور را دارد و استان گیلان با شش مورد غرق شدگی بعد از استان مازندران قرار دارد.
وی یادآور شد: 19 مورد از غرقشدگیهای استان مازندران به دلیل شناکردن افراد متوفی در خارج از طرح سالمسازی دریا بوده است.
شجاعی سه ماهه تابستان سال گذشته را بیشترین ماههای رخداد غرقشدگی اعلام کرد و گفت: سال گذشته در تیرماه 218 مورد، مردادماه 192 مورد و در شهریور ماه 164 مورد غرقشدگی در شهرهای مختلف کشور اتفاق افتاده است.
رییس سازمان پزشکی قانونی به افرادی که قصد شنا در دریا را دارند توصیه کرد حتما از طرحهای سالمسازی دریا که غریق نجات در آن محل حضور دارند، بهره گیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: