استفاده زیاد از حالت‌دهنده، مو را ضعیف می‌کند

یک متخصص پوست و مو گفت: استفاده بیش از حد از مواد حالت‌دهنده موجب خشکی و تضعیف مو می‌شود. مجتبی امیری در گفت‌و‌گو با فارس توضیح داد: موس یا فوم که به صورت کف مانند از بطری خارج می‌شود، از اشکال دیگر حالت‌دهنده‌های مو محسوب می‌شود که مواد تشکیل‌دهنده‌اش شبیه ژل‌هاست.
کد خبر: ۴۰۶۲۴۴

وی اضافه کرد: موس‌ها لایه نازک‌تری نسبت به ژل روی مو به جای می‌گذارند بنابراین قدرت نگهداری و شکل دادن به موها در موس‌ها نسبت به ژل‌ها کمتر است؛ لذا بهتر است که فوم یا موس به وسیله شانه کردن به تمام سطح مو پخش شود.

این متخصص پوست و مو گفت: واکس مو یکی دیگر از حالت‌دهند‌ه‌های موهاست که به علت داشتن چسبندگی بالا و قوامی شبیه موم، به این نام خوانده می‌شود. واکس با چسباندن رشته‌های مو به همدیگر موجب ایجاد حالت دلخواه برای فرد می‌شود. وی افزود: اسپری‌های مو محلول‌هایی با پایه الکل هستند که وقتی روی مو افشانده می‌شوند و لایه نازکی از مواد پلیمری را روی موها به جای می‌گذارند؛ هرچه قطره‌های اسپری درشت‌تر باشد، موها با قدرت بیشتری به هم متصل می‌شود. امیری اضافه کرد: استفاده کم از حالت‌دهنده‌های مو اشکالی ایجاد نمی‌کند ولی استفاده بیش از حد از این مواد موجب خشکی و ضعیفی مو خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها