دزدها با پوشیدن لباس پلیس، دست و پای زن خانه دار را بسته بودند

جمع‌آوری ماهواره؛ ترفند دزدان مامورنما

2 مامور قلابی که به بهانه جمع‌آوری ماهواره در غرب تهران وارد منازل مردم شده و با بستن دست و پای زنان صاحبخانه از آنجا سرقت می‌کردند، دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم»، هفته گذشته مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از دستگیری سارقی در خیابان اشرفی اصفهانی خبر داد.
کد خبر: ۴۰۶۲۲۵

ماموران با اعزام به محل حادثه، متهم میانسال را همراه زن شاکی به پایگاه دوم آگاهی تهران منتقل کردند.

ماموران در تحقیق از زن شاکی متوجه شدند 2 مرد که لباس پلیس به تن داشته، به قصد جمع‌آوری ماهواره وارد خانه‌اش شده‌اند و با بستن دست و پای او، 15 میلیون تومان طلا، 4 میلیون پول، 3 دستگاه تلفن همراه و یک دستگاه دوربین فیلمبرداری را سرقت کرده‌اند که یکی از سارقان هنگام فرار دستگیر شده است.

درپی اظهارات شاکی، متهم در بازجویی به سرقت از خانه شاکی اعتراف کرد و گفت:‌ چند بار به اتهام سرقت دستگیر و روانه زندان شده‌ام.

وی افزود: از طریق زن برادرم که همسایه شاکی بود، از وضعیت مالی آن خانواده با خبر شدم و نقشه سرقت را عملی کردم. روز حادثه لباس پلیس پوشیدم و همدستم ـ محمد ـ چادری به سر کرد تا همسایه‌ها به ما شک نکنند که البته او پس از سرقت موفق به فرار شد.

در پی اظهارات متهم، همدست وی نیز تحت تعقیب قرار گرفت و 2 روز پیش در خیابان آزادی تهران دستگیر شد.

متهم دستگیر شده گفت که اموال دزدی را در خانه‌اش و لباس پلیس و سلاح‌های قلابی را هم در باغی حومه کرج پنهان کرده است.ماموران با اعزام به این دو محل، اموال دزدی و نیز 2 قبضه سلاح قلابی، 2 قبضه قمه، لباس پلیس و چشم‌بند را کشف و ضبط کردند.

سرهنگ یگانه، رئیس پایگاه دوم آگاهی تهران در این زمینه گفت: با کشف مدارک مسروقه، متهمان به یک فقره سرقت دیگر با این شیوه اعتراف کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها