پایان مذاکرات 35 کشور در دوبلین

جام جم انلاین : مذاکرات بیست و پنج وزیر امور خارجه کشورها0 عضو اتحادیه اروپا ، کشور حوزه دریا0 مدیترانه و همچنین تشکیلات خود گردان0 فلسطین0 ها ، که محور اصل0 آن بررس0 اوضاع خاور میانه بود در دوبلین بپایان رسید.
کد خبر: ۴۰۵۲۴

وزیر امور خارجه ایرلند که رئیس ادوار0 شورا0 اروپا است و به نمایندگ0 از طرف اتحادیه اروپا در مذاکرات گروه چهار گانه خاور میانه یعن0 آمریکا ، روسیه ، اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد در نیویورک نیز شرکت داشت ، از طرفین درگیریها0 خاور میانه یعن0 اسرائیل و فلسطین0 ها خواست که دوران عمل به مفاد برنامه صلح خاور میانه موسوم به نقشه راه را که در مذاکرات نیویورک مجددا تایید شد ، آغاز کنند.
مامور سیاست خارج0 اتحادیه اروپا ، خاویر سولانا در رابطه با پیمان همکار0 میان این اتحادیه و کشورها0 واقع در حوزه دریا0 مدیترانه که سال به موقع اجرا گذاشته شد اظهار داشت : پیمان همکار0 میان اتحادیه اروپا و کشورها0 مذکور ، باوجود ادامه یافتن درگیریها0 خاور میانه پیمان0 موفقیت آمیز است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها