رئیس پژوهشکده حج و زیارت منصوب شد

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی طی حکمی، حجت‌الاسلام احمد عابدی را به ریاست پژوهشکده حج و زیارت منصوب کرد.
کد خبر: ۴۰۴۳۷۷

به گزارش فارس، در حکم نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی دلیل انتصاب حجت‌الاسلام عابدی ، شایستگی ‌های فراوان علمی، اخلاقی و عملی و تجربیات ارزشمند در حوزه‌های مختلف پژوهشی و تدریس و آموزش علوم اسلامی‌ عنوان شده است‌.

در بخشی از این حکم خطاب به حجت‌الاسلام عابدی آمده است: «امید است با توانمندی‌های فراوانی که در جنابعالی ‌مشهود است و با توجه به‌ شرح وظایف مصوب و نیز بهره‌گیری از عالمان، ‌اندیشمندان، ‌نویسندگان و فرهیختگان حوزه‌ و دانشگاه، گامی بلند و اساسی در زمینه‌های پژوهشی مرتبط با حج و زیارت برداشته و از تمامی ‌ظرفیت‌ها در این حوزه ‌استفاده و در انجام وظایف محوله کوشا و موفق باشید.»

حجت‌الاسلام احمد عابدی در سال‌های تحصیل‌ از محضر استادان بزرگی چون حضرت آیة‌اللّه محمدتقی بهجت، آیة‌اللّه شیخ مرتضی حائری، آیة‌اللّه حسین وحید خراسانی، آیة‌اللّه شیخ جواد تبریزی، آیة‌اللّه یحیی انصاری شیرازی، آیة‌اللّه غلامرضا صلواتی، علاّمه حسن حسن‌زاده آملی و آیة‌اللّه کوکبی دروس فقه، اصول و فلسفه را با موفقیّت فرا گرفت و نیز سال‌ها از محضر استاد آیة‌اللّه شیخ حسن تهرانی به‌صورت خصوصی کسب فیض کرد.

آثار قلمی حجت‌الاسلام عابدی 12 کتاب و بیش از 140 مقاله از جمله آشنایی با بحارالانوار، حاشیه الهیّات تجرید، کتاب سال 1375 جمهوری اسلامی ایران، حاشیه شرح اشارات، مقاله حرکت حبّی، مقاله اندیشه‌های فلسفی امام خمینی(ره)، مقاله برگزیده جشنواره اشراق است.

همچنین وی با سابقه 91 ماه جبهه، دارای «نشان فتح» عملیات فتح‌المبین از سوی فرمانده کلّ قواست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها