احمدعلی مقیمی نماینده بهشهر و نکا در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره معرفی علی نیکزاد از سوی دولت برای تصدی مسئولیت وزارت امور زیربنایی به مجلس، گفت: نمایندگان شناخت خوبی از نیکزاد دارند و وی فردی پر کار، متدین و ولایی است.
وی افزود: قطعاً نیکزاد از مجلس رای اعتماد می گیرد اما مشکل اساسی درخصوص ادغام وزارتخانه ها است چرا که ممکن است مجلس با ادغام دو وزارتخانه راه و مسکن موافقت نکند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس افزود: اگر مجلس با ادغام دو وزراتخانه مسکن و راه موافقت کرد و به تشکیل وزارت جدیدی به نام وزارت امور زیربنایی رای مثبت داد در آن صورت می توان صلاحیت نیکزاد را در مجلس بررسی کرد.
مقیمی گفت: قبل از تعیین تکلیف درخصوص سرنوشت وزارتخانه های ادغامی نمی توان در مجلس درخصوص صلاحیت وزیر مصوبه ای داشت.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....