منفی

باج‌خواهی از خانواده 2 کودک ربوده شده

5 مرد تبهکار به صورت مشترک عنوان شخصیت منفی این هفته را به خودشان اختصاص داده‌اند. این افراد اعضای یک باند آدم‌ربایی هستند که 2 کودک را ربوده و در شرایط نامناسبی نگهداری می‌کردند تا بتوانند از خانواده‌های آنها باجگیری کنند.
کد خبر: ۴۰۰۹۰۳

این متهمان بعد از شناسایی 2 کودک در استان یزد وقتی به این نتیجه رسیدند که خانواده‌های آنها از تمول برخوردارند و می‌توانند باج‌های میلیونی پرداخت کنند با طرح نقشه‌ای تبهکارانه آن دو را دزدیدند. سپس برای این‌که احتمال دستگیر شدنشان را کاهش بدهند یزد را به مقصد سیستان و بلوچستان ترک کردند و در مکانی که از قبل برای این کار در نظر گرفته بودند، مخفی شدند.

گروگانگیران در گام بعدی در تماس با خانواده‌های 2 کودک ربوده شده، خواسته خودشان را اعلام و تهدید کردند در صورتی که پلیس وارد این ماجرا شود، آنها تلافی خواهند کرد و گروگان‌هایشان را می‌کشند. با وجود این خانواده 2 کودک کمک خواستن از کارآگاهان را بهترین چاره دیدند و به این ترتیب تحقیقات ویژه‌ای آغاز شد و در پایان هر 5 عضو این گروه شناسایی و در عملیاتی غافلگیرکننده دستگیر شدند. این‌گونه بود که 2 کودک به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند و اعضای این باند که همگی از مجرمان حرفه‌ای هستند و هر یک چند فقره سابقه کیفری دارند، به مراجع قضایی معرفی شدند تا به‌سزای عملشان برسند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها