در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
فرهاد تجری نماینده قصرشیرین و سر پل ذهاب در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین گفت: در جلسه امروز چهارشنبه مجلس در هنگام بررسی لایحه بودجه اینجانب پیشنهادی مطرح کردم که نمایندگان به آن رای مثبت دادند و بر این اساس بزودی مشکل بسیاری از مناطق جنگی در استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان، خوزستان و آذربایجان غربی حل خواهد شد.
وی افزود: به موجب این پیشنهاد، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف شد 2 درصد از اعتبارات تملک دارایی خود را به صدور اسناد مالکیت و املاک و زمین های مناطق جنگی و کمتر توسعه یافته کشور اختصاص دهد.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: با این مصوبه، معضل نداشتن سند مناطق جنگی که بیش از 20 سال از آن می گذرد و متاسفانه مردم این مناطق را آزار می دهد، حل خواهد شد.
تجری گفت: سند زمین های مناطق جنگی متأسفانه به موجب قانون نحوه صدور اسنادی که براساس جنگ و حوداث غیرمترقبه از بین رفته است، باطل شدند و متاسفانه علیرغم 20سال از تصویب این قانون مردم فاقد سند می باشند که با مصوبه امروز مجلس کمکی به آنان خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: