هفته سی و دوم لیگ برتر

توقف استقلال و ذوب‌آهن مقابل حریفان

در آغاز هفته سی و دوم لیگ برتر فوتبال، تیم‌های استقلال تهران و ذوب‌آهن اصفهان مقابل حریفان خود متوقف شدند که با کسب این نتایج امیدهای قهرمانی دو تیم کمرنگ‌تر شد.
کد خبر: ۳۹۸۹۹۷

به گزارش جام‌جم آنلاین،  دو دیدار اول هفته سی و دوم لیگ برتر بین تیم های ذوب آهن با فولادخوزستان و شاهین بوشهر با استقلال که از ساعت 18 آغاز شده بود با توقف صدرنشین‌ها به پایان رسید.

تیم استقلال تهران که در ورزشگاه شهید بهشتی میهمان بوشهری‌ها بود نتوانست نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل به دست آورد.

در نیمه نخست این دیدار امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال توانست دروازه تیم شاهین را باز کند که البته این گل مورد قبول واقع نشد و در پایان 90 دقیقه دو تیم به کسب یک امتیاز رضایت دادند.

در این دیدار 5 بازیکن استقلال و شاهین از داور کارت زرد گرفتند. سید مهدی سید صالحی، محمد محمدی و امیرحسین صادقی از استقلال و ایوان پتروویچ و عماد رضا 5 بازیکنی بودند که از هدایت ممبینی کارت زرد گرفتند.

در این دیدار فرهاد مجیدی و هوار ملا محمد به دلیل مصدومیت در ترکیب استقلال حضور نداشتند.

توقف ذوب‌آهن در خانه

در دیگر دیدار آغازین هفته سی و دوم، ذوب آهن هم در ادامه نتایج ضعیف خود در لیگ برتر این بار در ورزشگاه فولاد شهر با نتیجه یک بر یک برابر فولاد خوزستان متوقف شد. فولاد ابتدا در دقیقه 42 توسط باکاریت یاکیته به گل رسید و نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم مهدی رجب‌زاده در دقیقه 64 گل تساوی را وارد دروازه فولاد کرد.

با نتایجی که امروز ثبت شد استقلال با یک بازی بیشتر در مقایسه با سپاهان و کسب 59 امتیاز همچنان در رده دوم جدول قرار دارد. این در حالی است که سپاهان با 62 امتیاز صدرنشین است. ذوب آهن دیگر تیم اصفهانی لیگ برتر هم با یک امتیاز کسب شده در بازی امروز با 57 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.

امروز هم در ادامه هفته سی و دوم لیگ برتر از ساعت 20:25 پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران میزبان مس کرمان است.

در دیدار رفت تیم مس کرمان با یک گل پرسپولیس را شکست داده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها