تولید فولاد خام ایران در سال گذشته به 12 میلیون تن رسید

ایران پیشتاز رشد تولید فولاد در جهان

انجمن جهانی فولاد (WSA) تولید فولاد خام ایران را در ماه مارس سال 2011 میلادی یک میلیون و 170 هزار تن اعلام کرد که حاکی از رشد 2/25 درصدی تولید نسبت به مارس 2010 است. به گزارش ایسنا، رشد تولید فولاد خام ایران در سومین ماه سال‌جاری میلادی از سایر کشورهای عمده تولید فولاد خام در جهان مانند چین، هند، آمریکا، ترکیه، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، روسیه، اکراین، کانادا، مکزیک، برزیل، ژاپن و کره‌جنوبی بالاتر بوده است. ایران در سال گذشته میلادی با تولید 12 میلیون تن فولاد خام رتبه 17 جهان و دوم خاورمیانه پس از ترکیه را به‌دست آورد. در قاره آسیا نیز ایران بعد از کشورهای چین، ژاپن، هند، کره‌جنوبی، ترکیه و تایوان در رده هفتم قرار گرفت.
کد خبر: ۳۹۸۱۵۰

براساس گزارش انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد خام در 64 کشور جهان در ماه مارس سال 2011 با 7 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به 129 میلیون تن رسید. همچنین تولید جهانی فولاد خام در 3 ماهه نخست سال‌جاری میلادی با رشد 8/8 درصدی به 372 میلیون تن رسید. در 3 ماهه اول سال 2011 میلادی قاره آسیا با رشد 1/9 درصدی معادل 3/237 میلیون تن فولاد خام تولید کرد. در همین مدت اتحادیه اروپا با افزایش 9/6 درصدی بالغ بر 6/45 میلیون تن فولاد خام تولید کرد. این در حالی است که تولید فولاد خام در منطقه آمریکای شمالی با رشد 6 درصدی به 9/28 میلیون تن رسید. تولید فولاد خام چین در ماه مارس به 59/4 میلیون تن رسید که افزایش 9 درصدی را نسبت به مارس 2010 نشان داد.

در همین حال، تولید فولاد خام ژاپن با 7/2 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه در سال قبل به حدود 1/9 میلیون تن رسید. زلزله و سونامی ژاپن در اواسط ماه مارس امسال رخ داد و قطعا در کاهش تولید فولاد خام این کشور نیز موثر بوده است. اگرچه تولید 3 ماهه ژاپن با افزایش 4/4 درصدی به 7/27 میلیون تن رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها