به گزارش مهر، سایت فدارسیون فوتبال با درج این خبر نوشت: در این نشست که با حضور علی کفاشیان رئیس فدراسیون ، مهدی تاج نایب رئیس ، روغنی ، دهمیانی و عبداللهی اعضای کمیته انضباطی و در غیاب مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی که در سفر به سر می برد برگزار شد درباره موارد مختلفی بحث و بررسی انجام شد که مهمترین بخش بحث اتفاقات روز جمعه بازی پرسپولیس و استیل آذین بود.
در این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید درباره ضرورت دقت و سرعت در رسیدگی به مسایل رقابت های حساس لیگ برتر و لیگ یک بحث و بررسی لازم انجام شد. همچنین درباره به روز رسانی پرونده های جریانی در خصوص مطالبات مالی بازیکنان و مربیان تا قبل از پایان فصل هم تاکید شد و در این باره بحث و بررسی لازم انجام شد.
در پایان جلسه، عباس روغنی ناظر ویژه کمیته انضباطی بازی گزارشش را از بازی پرسپولیس و استیل آذین برای رئیس و نایب رئیس قرائت کرد و پس از اینکه رئیس و نایب رئیس در جریان همه اتفاقات بازی قرار گرفتند بحث و بررسی انجام شد و در نهایت مقرر شد تا کمیته انضباطی پس از بررسی همه جانبه و در نظر گرفتن همه جوانب بازی با اشد مجازات با خاطیان برخورد کند تا دیگر در فوتبال ایران شاهد چنین مواردی نباشیم.
دیدار تیم های فوتبال استیل آذین و پرسپولیس در هفته سی ام رقابت های لیگ برتر جمعه شب در ورزشگاه آزادی تهران با پیروزی 2 بر یک پرسپولیس به پایان رسید که در پایان این دیدار درگیری هایی بین بازیکنان و کادر فنی و مسئولان دو تیم صورت گرفت.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد