رقیب باراک اوباما وارد میدان شد

میت رامنی، فرماندار سابق ایالت ماساچوست آمریکا از حزب جمهوریخواه با بیان این‌که سیاست‌های اوباما شکست خورده‌اند، تمایل خود برای شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده این کشور را اعلام کرد. به گزارش فارس و به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین، میت رامنی که یک تاجر ثروتمند نیز هست، به طور رسمی تایید کرد که به عنوان کاندیدای حزب جمهوریخواه برای شکست دادن باراک اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد می‌شود. براساس این گزارش، رامنی یک کمیته تحقیقاتی تشکیل داده است که به وی اجازه می‌دهد تا برای تبلیغات خود بودجه جمع‌آوری کند. فرد دیگری که تاکنون اعلام کرده است که در انتخابات آینده نامزد خواهد شد، تیم پاولنتی، فرماندار سابق ایالت مینه‌سوتاست. اوباما هفته گذشته اعلام کرد که در انتخابات آینده برای دوره دوم در رقابت‌ها شرکت‌ خواهد کرد. رامنی در پیام ویدئویی کوتاهی با اعلام تمایل خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری از معضل بیکاری به عنوان پیام انتخاباتی اصلی خود یاد کرد.
کد خبر: ۳۹۵۶۵۲

وی با انتقاد از برنامه‌های اقتصادی اوباما و افزایش بیکاری در آمریکا گفت: چگونه این امر در کشوری که رتبه اول نوآوری در جهان را دارد، اتفاق افتاده است؟ پاسخ این است که سیاست‌های باراک اوباما شکست خورده است.رامنی 64ساله که از طیف افراطی حزب جمهوریخواه است، در انتخابات سال 2008 میلادی در همان بدو کار از رقبای درون حزبی خود شکست خورد و در نتیجه از دور انتخابات کنار کشید.

در جریان آن انتخابات، با کنار کشیدن رامنی، رقابت در درون حزب جمهوریخواه میان مایک هاکبی و جان مک کین ادامه یافت. به گزارش ایرنا، در آمریکا نامزدهای انتخابات کرسی ریاست جمهوری، ابتدا باید در درون هر حزب با یکدیگر رقابت کنند و در نهایت برنده هر حزب وارد مصاف با نامزد رقیب می‌شود. در انتخابات سال 2008 آمریکا، مک کین و باراک اوباما پس از چیره شدن بر رقبای درون حزبی خود، به رقابت با یکدیگر برخاستند. اعلام نامزدی رامنی، نخستین گام وی در مسیر جذب کمک‌های مالی هوادارانش برای تامین هزینه‌های سنگین انتخابات است. سیاست‌های ناکارآمد اقتصادی و سیاسی اوباما باعث شده تا این بار جمهوریخواهان و حتی نامزدهای شکست خورده این حزب با امید بیشتری خود را برای ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2012 آماده کنند. مبارزات انتخاباتی اوباما رسما از چهاردهم آوریل (فردا) و با حضور وی در شیکاگو و سپس ایالت‌های نیویورک و کالیفرنیا برای جمع‌آوری کمک‌های مالی آغاز می‌شود.بسیاری از کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند هزینه‌هایی که کاندیداهای انتخاباتی در هر دوره از انتخابات ریاست جمهوری برای معرفی خود صرف می‌کنند، می‌تواند برای جبران قسمتی از بحران اقتصادی در این کشور به کار گرفته شود و اوضاع را بهبود دهد.‌/‌ خبرگزاری‌ها

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها