به گزارش ایسنا، مأموران کلانتری 190 مجیدیه در هفتم اسفندماه سال گذشته، در جریان کشف جسد یک زن در یک مجتمع آپارتمانی در مجیدیه شمالی قرار گرفتند و دختر جوانی به آنان گفت که پس از بازگشت به منزل ، ناگهان با جسد مادرم روبرو شدم.
با حضور قاضی کشیک ویژه قتل دادسرای امور جنایی و تیم بررسی صحنه جرم پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با انتقال جسد مقتوله به پزشکی قانونی و اعلام نظریه پزشکی قانونی مشخص شد که مقتوله بر اثر اصابت ضربات متعدد جسم برنده به ناحیه شکم ، سینه و گردن به قتل رسیده است.
با آغاز تحقیقات کارآگاهان، دختر مقتوله با مراجعه به کارآگاهان، به آنان گفت که در بررسی اسباب و اثاثیه داخل خانه متوجه شدم که سه انگشتر طلای مادرم، به همراه یک دستگاه لپتاپ من به سرقت رفته است.
با توجه به اظهارات دختر مقتوله بررسی فرضیه ارتکاب قتل با انگیزه سرقت، در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت اما در تحقیقات تخصصی و اعلام نظریه کارشناسی تیم بررسی صحنه جرم مشخص شد که متهم یا متهمان به قتل بدون هیچگونه تخریب وارد خانه شدهاند و به احتمال بسیار زیاد از آشنایان مقتوله بودند.
کارآگاهان دریافتند؛ مرد جوانی، در طول هفته چند بار برای انجام امورات شخصی مقتوله به آن خانه مراجعه و اقدام به تمیز کردن خانه میکرده است.
کارآگاهان در ادامه اقدامات خود و با تهیه چهره فرضی اسماعیل و تحقیقات از اهالی مجتمع مسکونی اطمینان پیدا کردند که اسماعیل در روز حادثه به منزل مقتوله مراجعه کرده است اما از آن روز به بعد ناپدید شده است.
با توجه به ناپدید شدن ناگهانی اسماعیل، کارآگاهان شناسایی و دستگیری وی را در دستور کار خود قرار دادند و پس از مدتی اطلاعاتی در اختیار کارآگاهان قرار گرفت که نشان میداد مرد جوانی با مشخصات ظاهری اسماعیل در یکی از شرکتهای ساختمان سازی، به عنوان سرایهدار، مشغول به کار شده است؛ با شناسایی این محل در منطقه اختیاریه، کارآگاهان به این محل مراجعه و اسماعیل را در 23 فروردین ماه سالجاری دستگیر کردند.
با انتقال متهم به اداره دهم و آغاز تحقیقات وی همچنین مدعی بیگناهی خود بود تا این که با حضور دختر مقتوله در پلیس آگاهی، وی با شناسایی اسماعیل به عنوان خدمتکار منزل مادرش انگشترهای کشف شده توسط کارآگاهان را نیز مورد شناسایی قرار داد.
با توجه به شناسایی انگشترهای بدست آمده، اسماعیل لب به اعتراف گشود و در مورد ارتکاب جنایت نیز به کارآگاهان گفت: برای خانه تکانی پایان سال به خانه مقتوله آمده بودم که ناگهان چشمم به صندوقچهای افتاد که پس از باز کردن در آن مقدار زیادی طلا در آن مشاهده کردم در حال برداشتن سه انگشتر بودم که پیرزن وارد اتاق شد و تصمیم گرفت تا موضوع را به پلیس اطلاع دهد و در همین لحظه با چاقوی اتاق چندین ضربه به سینه و شکم او وارد کرده و برای آن که مانع کمک خواستن مقتوله شوم، چندین ضربه نیز به گردن او زدم.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجی زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه اعلام این خبر گفت: با دستگیری متهم و اعترافات صریح وی به ارتکاب جنایت، متهم به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران، با صدور دستور بازداشت موقت و برای تکمیل تحقیقات در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....