ده‌ها عمانی در تظاهرات زخمی شدند

در جریان تظاهرات مردم عمان که خواستار ایجاد اشتغال و بهبود دستمزدها بودند ، دست‌کم یک نفر کشته و بیش از ده‌ها نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۳۹۲۷۷۶

به گزارش فارس به نقل از رویترز، طی درگیری صدها معترض عمانی با نیروهای امنیتی دست‌کم یک نفر کشته و چندین نفر دیگر زخمی شدند.

در این تظاهرات که روز جمعه و در شهر صنعتی «صحار» برگزار شد ،‌ معترضان خواستار ایجاد اشتغال و بهبود دستمزدها بودند.در این تظاهرات پس از آنکه معترضان با حضور گسترده نیروهای امنیتی مواجه شدند اقدام به پرتاب سنگ به سوی آنها کردند که بعد از آن نیروهای امنیتی اقدام به تیراندازی هوایی کردند.

شاهدان عینی گفتند که پلیس از خودروهای آبپاش برای پایان دادن به تظاهرات استفاده کرده است.بیش از ده‌ها نفر طی هفته‌های گذشته در میدان اصلی شهر صحار اعتصاب کردند و خواستار توجه به مطالبات خود بودند.

برخی از فعالان سیاسی به رویترز گفتند که نیروهای امنیتی از گاز اشک‌آور و ضرب‌وشتم مردم برای متفرق کردن معترضان استفاده کرده‌اند که در جریان آن بیش از 80 نفر زخمی شده و به بیمارستان منتقل شدند.

همچنین خبرگزاری رویترز گزارش داد که حدود 150 نفر برابر در شهر مسقط در برابر مجلس شورای این کشور تجمع کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها