اقبال محمدی نماینده مریوان و سروآباد در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و افزایش قیمت آب، برق و گاز مساجد گفت: با توجه به اجرای این قانون، اخیرا هیأت امنای مساجد کل کشور از توان پرداخت قبوض گاز مصرفی مساجد عاجزند.
وی افزود: در قانون هدفمندسازی یارانه ها برای اماکن عمومی همچون مساجد یارانه نقدی در نظر گرفته نشده است و از آنجا که اکثر مساجد بخصوص در مناطق اهل سنت روزی پنج بار نماز جماعت برگزار می شود این مساجد نیاز به سیستم گرمایی دارند.
نماینده کرد مجلس تصریح کرد: برای جلوگیری از تعطیلی مساجد لازم است کارگروه بسته های حمایتی در حوزه نفت، گاز و وزارت اقتصاد و دارایی برای جبران بخشی از افزایش قیمت حامل های انرژی بخصوص گاز ، آب و برق مصرفی مساجد و اماکن عمومی مبلغی یارانه نقدی درنظر بگیرند.
محمدی با تاکید بر اینکه وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز باید از تعطیل شدن مساجد مناطق اهل سنت به خاطر عدم پرداخت قبوض گاز جلوگیری کنند، تصریح کرد: باید یارانه نقدی در اختیار هیأت امنای مساجد قرار گیرد درغیر این صورت پیش بینی می شود که به علت عدم توان مالی هیأت امنا و محدود بودن منابع مساجد، چراغ آنها خاموش شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم