به گزارش جام جم آنلاین، جمشید سعادتمند شهردار باقر شهر در این مراسم با بیان این که شغل خبرنگاری بسیار دشوار و یکی از مشاغل سخت می باشد، اظهار داشت: خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم ومسئولین هستند و آنان می بایست افکار عمومی را در راستای اطلاع رسانی و رسالت خویش آگاه سازی نمایند.
وی افزود :خبرنگاران مقابل غول های رسانه ای غرب هستند و باید با رسالت و تعهد خویش به افشاگری آنان و آگاهسازی سالم بپردازند.
وی حضور وفعالیت اصحاب رسانه درخصوص اطلاع رسانی بحث هدفمند سازی یارانه ها را بسیار موثر دانست و اظهار داشت : اصحاب رسانه با اطلاع رسانی صحیح در بحث هدفمند سازی یارانه ها بستر جامعه را به آرامش رساندند.
شهردار باقر شهر تصریح کرد: کار خبرنگاری فعالیتی تخصصی است که امانت داری را باید سر لوحه کار خویش قرار دهند و همچنین حفظ مسائل ارزشی اسلام و نظام را رعایت نمایند.
سپس وی از راه اندازی سامانه 137 باقرشهر خبر داد و گفت : با راه اندازی سامانه 137 شهروندان باقر شهری برای پیگیری و انجام امور خود می توانند از این سامانه استفاده نمایند که در اسرع وقت رسیدگی خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به هدفمند سازی یارانه ها آموزش های نحوه اصلاح الگوی مصرف ،نصب پلاکارد و توزیع بروشورهای صرفه جویی و استفاده بهینه در سطح شهر انجام شد.
شهردار باقر شهر اذعان داشت : تا پایان خرداد ماه سال آینده نقشه راه در شهرداری مصوب خواهد شد که برنامه ها و عملیات 5 ساله شهرداری باقرشهر مشخص و به صورت متمرکز فعالیت خواهد داشت.
همچنین سید میر جلال موسوی عضو شورای اسلامی باقر شهرگفت :خبرنگار صدای مردم است که مشکلات مردم را به مسئولین انعکاس میدهد.
وی تصریح کرد: بزرگترین رسالت خبرنگار صداقت در نحوه و تنظیم و انعکاس صحیح اخبار است.
شهرری ـ خبرنگار جامجم
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد