همه نگاه‌ها در‌هفته بیست و ششم به دیدار حساس استقلال و سایپا است

جایگاه متزلزل صدر‌نشین‌های لیگ برتر

هفته بیست و ششم لیگ برتر در شرایطی از عصر امروز با برگزاری دیدار راه‌آهن - ذوب‌آهن و سایپا - استقلال در تهران آغاز می‌شود که به دنبال نتایج یکی دو هفته گذشته هیچ یک از 6 تیم بالای جدول از حاشیه امنیت برخوردار نیستند و نتایج این هفته می‌تواند رده‌های اول تا ششم را دستخوش تغییر کند.در چنین شرایطی و در حالی که ذوب‌آهن، سپاهان و پرسپولیس دیدار‌های نسبتا آسانی در پیش دارند همه نگاه‌ها به ورزشگاه آزادی است ،جایی که استقلال عصر امروز به مصاف سایپا می‌رود.
کد خبر: ۳۹۰۷۲۶

آبی‌پوشان در شرایطی گام به این میدان می‌گذارند که از اردوی آنها خبر می‌رسد ایمان مبعلی، هوار محمد و اسماعیل شریفات بهبود پیدا کرده و به این دیدار حساس می‌رسند. هرچند امیرحسین صادقی به دلیل 3 کارته بودن غایب قلب دفاع استقلال در این بازی خواهد بود، اما در مقابل کریم انصاری‌فرد مهاجم 14 گله سایپا نیز 3 اخطاره است و از این بابت پرویز مظلومی، سرمربی استقلال، نگرانی چندانی ندارد. با وجود این مظلومی که در 2 هفته اخیر تیمش مقابل سپاهان و مس متوقف شد به خوبی می‌داند چنانچه امروز مقابل تیم غیرقابل پیش‌بینی محمد مایلی‌کهن شکست بخورد، در صورت برد پرسپولیس مقابل شهرداری تبریز، رنگ رده سوم جدول از آبی به قرمز تغییر می‌کند.

در چنین شرایطی مظلومی علاوه بر این‌که به حفظ جایگاه تیمش می‌اندیشد همچون سایر تیم‌هایی که در تعقیب ذوب‌آهن هستند به کم کردن فاصله امتیازاتش با صدر جدول می‌اندیشد. سرمربی آبی‌ها جدال شاگردانش با سایپا را چنین توصیف کرد: «سایپا تیم شناخته ‌شده‌ای است و امیدوارم بچه‌ها بتوانند از داشته‌های خود نهایت استفاده را ببرند چون برای عقب نیفتادن از رقبا به این پیروزی نیاز داریم. ضمن این‌که ما بازی حساس مقابل النصر عربستان را هم در پیش داریم بنابراین به 3 امتیاز روحیه‌بخش بازی با سایپا نیاز حیاتی داریم.»مظلومی جنگندگی را مهم‌ترین فاکتور سایپا دانست و ادامه داد: «تیم‌های محمد مایلی‌کهن همیشه تا دقایق پایانی می‌جنگند. به همین خاطر در 2 روز گذشته به خوبی برنامه‌های تاکتیکی خود را برای این بازی مرور کرده‌ایم.»محمد مایلی‌کهن، سرمربی سایپا هم با اذعان به دشوار بودن این بازی، تاکید کرد: «چون در جدول شرایط چندان خوبی نداشته و از حاشیه امنیت خوبی هم برخوردار نیستیم، خودمان نگران این وضعیت هستیم و سعی می‌کنیم با عملکرد خوب برابر تیم بزرگ استقلال شرایط‌مان را بهبود بخشیم. ضمن این‌که استقلال تیم خوب و پرمهره‌ای است، اما ما هم مثل همه بازی‌ها می‌خواهیم ارائه‌گر بازی خوبی باشیم.»

ابراهیم‌زاده: به دنبال 3 امتیاز هستیم

هرچند ذوب‌آهن در بازی امروز مقابل راه‌آهن، محمدرضا خلعتبری، قاسم حدادی‌فر و شاهین خیری را در اختیار ندارد، اما بازهم منصور ابراهیم‌زاده به کسب 3 امتیاز این بازی بیرون از خانه امیدوار است، او در این باره گفت: «بدون شک بازی سختی را در پیش داریم چون راه‌آهن در هفته‌های گذشته نتوانسته نتیجه دلخواهی کسب کند و برای جبران این ناکامی‌ها و پشت سرگذاشتن مشکلاتش، انگیزه بالایی برای موفقیت برابر ما دارد، اما فراموش نکنید ما هم به فکر موفقیت و کسب 3 امتیاز این دیدار هستیم تا با روحیه بهتری راهی عربستان شویم.» ابراهیم‌زاده درباره غیبت 3 بازیکن اصلی‌اش نیز گفت: «این نفرات از بازیکنان خوب تیم ما هستند، اما سایر نفرات ما هم در وضعیت خوبی قرار دارند و امیدواریم با توجه به انگیزه آنها، در بازی با راه‌آهن پیروز شویم.»

قلعه‌نویی: برای صدرنشینی انگیزه داریم

امیر قلعه‌نویی هم در آستانه بازی فردای تیمش مقابل نفت تهران گفت: «سپاهان با همه مشکلات موجود برای رسیدن به صدر جدول انگیزه زیادی داشته و هر بازی برایش حکم یک فینال را دارد. در مقابل نفت هم ما باید از حداکثر توان بازیکنان استفاده کنیم تا در این نبرد دشوار پیروز شویم. امیدوارم بازیکنان سپاهان با انجام یک فوتبال منطقی بتوانند موفق شوند.»

حسین فرکی هم که تیمش طی هفته‌های گذشته روند رو به رشد محسوسی را در پیش گرفته، درباره این بازی حساس گفت: «بازیکنانی که تیم سپاهان در مجموعه‌اش دارد همه در سطح ملی هستند. حتی بازیکنان خارجی این تیم نیز در حد ملی هستند. با شرایطی که تیم سپاهان دارد و از بازیکنانی که در ترکیب خود بهره می‌برد، می‌توانیم بگوییم ما روز جمعه با یک تیم ملی روبه‌رو خواهیم شد.»

درخشان: مقابل پرسپولیس با صلابت بازی می‌کنیم

حمید درخشان، سرمربی شهرداری تبریز که هفته گذشته تیمش بازی پایاپایی را مقابل سپاهان انجام داد، در آستانه دیدار فردا برابر پرسپولیس گفت: برای ما تفاوتی نمی‌کند که برابر پرسپولیس قرار بگیریم یا سپاهان، بلکه بازیکنان ما باور کرده‌اند که می‌توانند برابر تیم‌های بزرگ خوب بازی کنند. سپاهان هم تیم کوچکی نبود و ما در برابر آنها با صلابت بازی کردیم و امیدوارم در برابر پرسپولیس هم با همان قدرت ظاهر شویم.

با این حال حسین عبدی، مربی سرخپوشان هم با اطمینان خاطر درباره این بازی به اظهار نظر پرداخت. او گفت: شهرداری با توجه به موقعیتش در جدول، چیزی برای از دست دادن ندارد، اما ما هم هر 3 امتیاز بازی را می‌خواهیم و با توجه به برد خوبی که هفته گذشته مقابل پاس کسب کردیم، بازیکنانمان انگیزه و روحیه بالایی برای دیدار با شهرداری دارند.عبدی یادآور شد: به هر حال 9 بازی ‌مانده است و هر بازی برای ما حکم یک فینال را دارد. سعی می‌کنیم تمام تلاش خود را به کار گیریم تا بهترین نتایج را به دست بیاوریم.

برنامه هفته بیست و ششم

پنجشنبه 19 اسفند

راه‌آهن – ذوب‌آهن، ساعت 30‌/‌15 در ورزشگاه اکباتان تهران (داور: خداداد افشاریان)

سایپا - استقلال، ساعت 30‌/‌17 در ورزشگاه آزادی تهران (داور: محمود رفیعی)

جمعه 20 اسفند

سپاهان - نفت، ساعت 30‌/‌15 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان (داور: البرز حاجی‌پور)

صنعت نفت – استیل‌آذین، ساعت 15‌/‌16 در ورزشگاه تختی آبادان (داور: محسن ترکی)

پرسپولیس - شهرداری تبریز، ساعت 30‌/‌17 در ورزشگاه آزادی تهران (داور: محسن قهرمانی)

شنبه 21 اسفند

تراکتورسازی - مس، ساعت 15‌/‌16 در ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز (داور: سعید مظفری‌زاده)

صبا - پاس، ساعت 15‌/‌16 در ورزشگاه یادگارامام (ره) قم (داور: قاسم واحدی)

یکشنبه 22 اسفند:

پیکان - فولاد، ساعت 15‌/‌16 در ورزشگاه شهید رجایی قزوین (داور: محمدحسین اسدی)

شاهین - ملوان، ساعت 15‌/‌16 در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر (داور: شاهین حاج بابایی)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امید توفیقی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها